پوره ذرت با خامه ترش

این شام  را می توانید هر زمان که می خواهید تهیه کنید. در واقع نوعی پوره سیب زمینی است که پیازچه، ذرت و ادویه نیز دارد.

پوره ذرت با خامه ترش

این شام  را می توانید هر زمان که می خواهید تهیه کنید. در واقع نوعی پوره سیب زمینی است که پیازچه، ذرت و ادویه نیز دارد.  

 

  • تعداد: 10 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه

 

مواد لازم

  • 900 گرم سیب زمینی
  • یک قاشق چایخوری روغن زیتون
  • یک پیمانه ذرت
  • 6 عدد پیازچه
  • یک حبه سیر
  • نصف پیمانه خامه ترش
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو پیمانه پرک ذرت
  • یک قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • سه قاشق غذاخوری کره آب شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک قابلمه بزرگ سیب زمینی را با نمک بپزید. آبکش کنید و پس از پوست کندن دوباره داخل قابلمه بریزید.

2- در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. ذرت ها، پیازچه و سیر را اضافه کنید. آنها را تا زمانی که سبزیجات پخته شوند، تفت دهید.

3-  سیب زمینی ها را پوره کنید. خامه ترش، کره، نمک و فلفل را اضافه کنید تا مخلوط شوند. مخلوط سبزیجات را اضافه کنید. مخلوط را داخل ظرف بریزید. روی آن پرک ذرت و پاپریکا دودی بپاشید. کره آب شده اضافه کنید و 5 دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 163
  • چربی: 8 گرم
  • کلسترول: 20 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 21 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • سدیم: 205 میلی گرم
  • پتاسیم: 353 میلی گرم
  • کلسیم: 28 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر