این صبحانه همچون کوکوی سیبزمینی است و اتفاقا سیبزمینی نیز دارد. فقط موادی همچون ژامبون و پنیر چدار نیز اضافهتر دارد که باعث خوشمزگی بیشتر آن شده است.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
- یک عدد تخممرغ
- یک عدد سفیده تخممرغ
- یک عدد کدوسبز متوسط، رنده شده
- 2 ورق ژامبون سرخ و خرد شده
- یک قاشق چایخوری آویشن تازه
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 4 پیمانه پوره سیبزمینی شیرین به همراه پیاز و فلفل
- دو قاشق چایخوری روغن گیاهی
- نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
- یک پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی نصف شده
- برگهای تازه آویشن
طرز تهیه
1- در یک کاسه بزرگ، تخممرغ و سفیده تخممرغ را خوب هم بزنید. کدوی رنده شده، ژامبون پخته و خردشده، یک قاشق چایخوری آویشن و نمک و فلفل را اضافه کنید. در آخر، پوره سرد شده سیبزمینی را اضافه کنید.
2- در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مخلوط سیبزمینی را داخل آن بریزید و 8 تا 10 دقیقه بگذارید بماند تا طلایی شود. مواد را چهار قسمت کنید و با کفگیر هر تکه را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز 6 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شوند.
3- آنها را داخل بشقاب بچینید و با گوجهفرنگی و آویشن سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 208
- چربی: 7 گرم
- کلسترول: 63 میلیگرم
- کربوهیدرات: 26 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 10 گرم
- سدیم: 347 میلیگرم
- پتاسیم: 603 میلیگرم
- کلسیم: 172 میلیگرم
- آهن: 2 میلیگرم