ماهان شبکه ایرانیان

پنکک با مغز سیب

پنکک یکی از صبحانه‌های رایج بیشتر کشورهای دنیا به ویژه کشور آمریکا است. در این پست پنکک با سیب پخته شده را آموزش داده‌ایم که داخل فر تهیه می‌شود.

پنکک با مغز سیب

پنکک یکی از صبحانه‌های رایج بیشتر کشورهای دنیا به ویژه کشور آمریکا است. در این پست پنکک با سیب پخته شده را آموزش داده‌ایم که داخل فر تهیه می‌شود.

 

  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه : 25 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • نصف پیمانه شیر
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • ¾ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • یک پیمانه سیب خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • نصف پیمانه آرد کامل
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • پودر قند

طرز تهیه

1- تخم‌مرغ و شیر را نیم ساعت بیرون از یخچال در دمای اتاق قرار دهید. در این فاصله فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

2- در یک کاسه کوچک، دو قاشق غذاخوری شکر و ¼ قاشق چایخوری دارچین بریزید. تکه های سیب را اضافه کنید و هم بزنید.

3- کره را داخل تابه قرار دهید. تابه را روی آب در حال جوش بگذارید تا به طور غیر مستقیم کره آب شود. یا می‌توانید تابه را داخل فر بگذارید تا کره آب شود.

4- تکه‌های سیب را داخل کره بریزید و 10 دقیقه بپزید تا کره قهوه‌ای و اطراف آن حباب ایجاد شود. سپس از روی حرارت بردارید.

5- برای تهیه پنکک، تخم‌مرغ، شیر، وانیل، نمک و یک قاشق غذاخوری پودر قند و دارچین باقی مانده را داخل مخلوط‌کن با هم مخلوط کنید.

6- مواد را روی سیب‌ها داخل تابه بریزد و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پف کند و طلایی شود. پس از سرد شدن، روی آن پودر قند بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 160
  • چربی: 7 گرم
  • کلسترول: 105 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 20 گرم
  • فیبر: یک گرم
  • قند: 11 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • سدیم: 128 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 110 میلی‌گرم
  • کلسیم: 50 میلی‌گرم
  • آهن: 1 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان