پنکک یکی از صبحانههای رایج بیشتر کشورهای دنیا به ویژه کشور آمریکا است. در این پست پنکک با آرد گندم را آموزش دادهایم.
- تعداد: 12 نفر
- زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- یک پیمانه آرد کامل
- ¾ پیمانه آرد گندم
- دو قاشق غذاخوری شکر
- دو قاشق چایخوری بیکینگپودر
- نصف قاشق چایخوری جوششیرین
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- یک عدد تخممرغ همزده
- 1٫5 پیمانه شیر
- 3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
طرز تهیه
1- در یک کاسه بزرگ، آرد کامل، آرد گندم، شکر، بیکینگپودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط، تخممرغها را با چنگال هم بزنید تا پف کنند. در صورت تمایل میوه خشک به دلخواه خود اضافه کنید.
2- کمی روغن کف تابه بمالید. ¼ پیمانه از مواد را داخل تابه بریزید. روی حرارت متوسط هر طرف پنکک را یک تا دو دقیقه بپزید تا طلایی شود. در صورت تمایل روی آن شربت بریزید و سرو کنید.
3- برای میوههای داخل پنکک میتوانید از انواع سیب تازه، موز، هلو یا گلابی خرد شده استفاده کنید. یا ¼ پیمانه میوه خشک بریزید.
ارزش غذایی
- کالری: 120
- چربی: 4 گرم
- کلسترول: 17 میلیگرم
- کربوهیدرات: 17 گرم
- فیبر: یک گرم
- قند: 4 گرم
- پروتئین: 4 گرم
- سدیم: 200 میلیگرم
- پتاسیم: 90 میلیگرم
- کلسیم: 101 میلیگرم
- آهن: 1 میلیگرم