ماهان شبکه ایرانیان

برنج قهوه‌ای مخلوط

این غذا با دو نوع برنج قهوه‌ای و سفید و آلبالو خشک درست می‌شود. در آن انواع سبزیجات نیز وجود دارد و همچون یک سالاد گرم است.

برنج قهوه‌ای مخلوط

 این غذا با دو نوع برنج قهوه‌ای و سفید و آلبالو خشک درست می‌شود. در آن انواع سبزیجات نیز وجود دارد و همچون یک سالاد گرم است.

 

  • تعداد: 12 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

  • 2 و 1/4   پیمانه آب
  • 410 گرم آب‌مرغ کم نمک
  • یک پیمانه برنج قهوه‌ای
  • یک پیمانه برنج سفید
  • ¾ پیمانه آلبالو خشک
  • دو قاشق غذاخوری آب کرن‌بری یا زغال‌اخته
  • ¼ پیمانه کره
  • ¾ پیمانه جعفری خرد شده
  • ¾ پیمانه تره فرنگی خرد شده
  • نصف پیمانه هویج خرد شده
  • ¼ پیمانه جعفری تازه خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • نصف پیمانه بادام خرد شده و بوداده

طرز تهیه

1- در یک قابلمه آب و آب‌مرغ را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. برنج قهوه‌ای را اضافه کنید و دوباره اجازه دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا 25 دقیقه نیم‌جوش روی حرارت باشد. سپس برنج سفید را اضافه کنید و دوباره بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا 20 دقیقه نیم‌جوش روی حرارت بماند تا آب اضافه آن کشیده شود. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک قابلمه متوسط کره را روی حرارت متوسط آب کنید. جعفری، تره‌فرنگی و هویج را اضافه کنید.  5 دقیقه هم بزنید تا نرم شوند.  جعفری، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

3- ظرف پیرکس را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، برنج‌ها، مخلوط آلبالو، مخلوط سبزیجات و بادام را با هم مخلوط کنید. آنها را داخل پیرکس بریزید.

4- به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید و یک یا دو بار در این فاصله هم بزنید تا ته نگیرد.

ارزش غذایی

  • کالری: 212
  • چربی: 7 گرم
  • کلسترول: 10 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 33 گرم
  • فیبر: یک گرم
  • سدیم: 220 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 230 میلی‌گرم
  • کلسیم: 40 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان