این غذا با دو نوع برنج قهوهای و سفید و آلبالو خشک درست میشود. در آن انواع سبزیجات نیز وجود دارد و همچون یک سالاد گرم است.
- تعداد: 12 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
- 2 و 1/4 پیمانه آب
- 410 گرم آبمرغ کم نمک
- یک پیمانه برنج قهوهای
- یک پیمانه برنج سفید
- ¾ پیمانه آلبالو خشک
- دو قاشق غذاخوری آب کرنبری یا زغالاخته
- ¼ پیمانه کره
- ¾ پیمانه جعفری خرد شده
- ¾ پیمانه تره فرنگی خرد شده
- نصف پیمانه هویج خرد شده
- ¼ پیمانه جعفری تازه خرد شده
- یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نصف پیمانه بادام خرد شده و بوداده
طرز تهیه
1- در یک قابلمه آب و آبمرغ را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. برنج قهوهای را اضافه کنید و دوباره اجازه دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا 25 دقیقه نیمجوش روی حرارت باشد. سپس برنج سفید را اضافه کنید و دوباره بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا 20 دقیقه نیمجوش روی حرارت بماند تا آب اضافه آن کشیده شود. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک قابلمه متوسط کره را روی حرارت متوسط آب کنید. جعفری، ترهفرنگی و هویج را اضافه کنید. 5 دقیقه هم بزنید تا نرم شوند. جعفری، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
3- ظرف پیرکس را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، برنجها، مخلوط آلبالو، مخلوط سبزیجات و بادام را با هم مخلوط کنید. آنها را داخل پیرکس بریزید.
4- به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید و یک یا دو بار در این فاصله هم بزنید تا ته نگیرد.
ارزش غذایی
- کالری: 212
- چربی: 7 گرم
- کلسترول: 10 میلیگرم
- کربوهیدرات: 33 گرم
- فیبر: یک گرم
- سدیم: 220 میلیگرم
- پتاسیم: 230 میلیگرم
- کلسیم: 40 میلیگرم
- آهن: 2 میلیگرم