ماهان شبکه ایرانیان

میگو با فلفل و ذرت

در این مطلب نوع دیگری از میگو را به شما آموزش داده‌ایم که بدون شک آن را دوست خواهید داشت و دوباره درست خواهید کرد. این میگو با پلوی قرمز سرو می‌شود.

میگو با فلفل و ذرت

در این مطلب نوع دیگری از میگو را به شما آموزش داده‌ایم که بدون شک آن را دوست خواهید داشت و دوباره درست خواهید کرد. این میگو با پلوی قرمز سرو می‌شود.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • 250 گرم برنج دانه‌بلند
  • 410 گرم کنسرو گوجه‌فرنگی
  • نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کره
  • یک پیمانه فلفل شیرین خرد شده
  • یک پیمانه ذرت پخته شده
  • دو حبه سیر رنده شده
  • 450 گرم میگو پوست‌کنده
  • جعفری

طرز تهیه

1- در یک قابلمه کوچک، برنج و گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، زیره سبز، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. نیمی از این مخلوط را داخل برنج بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج و گوجه‌فرنگی با هم پخته شوند.

2- در این فاصله، روغن را داخل تابه گرم کنید. فلفل و ذرت را بریزید و تفت دهید. آنها را مرتب حدود 4 تا 5 دقیقه هم بزنید. سیر را اضافه کنید و تفت دهید. بقیه مخلوط زیره را روی میگوها بریزید و میگوها را داخل تابه با مواد تفت دهید. دو تا 5 دقیقه کافی است.

3- مخلوط میگو را روی برنج پخته شده به همراه جعفری خرد شده سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 355
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 172 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 38 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 27 گرم
  • سدیم: 944 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 409 میلی‌گرم
  • کلسیم: 111 میلی‌گرم
  • آهن: 4 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان