از آنجا که داخل این غذا نانهای تست و برشته وجود دارد، سیرکننده است. به دلیل وجود سبزیجاتی همچون قارچ و هویج پروتئین زیادی نیز دارد.
 
- تعداد: 12 نفر
 - زمان تهیه: 25 دقیقه
 - زمان پخت: 60 تا 70 دقیقه
 
مواد لازم
- ¼ پیمانه کره
 - 6 پیمانه قارچ خرد شده
 - ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
 - یک قاشق غذاخوری سس سویا
 - 1٫5 قاشق چایخوری رزماری تازه (نصف قاشق چایخوری رزماری خشک)
 - ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
 - 6 پیمانه مکعبهای نان تست برشته شده ادویهدار
 - 3 پیمانه هویج رنده شده
 - 1٫5 پیمانه آب
 
طرز تهیه
1- در یک تابه بزرگ کره را روی حرارت متوسط آب کنید. قارچ را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. پیازچه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. از روی حرارت بردارید. سس سویا، رزماری و فلفل را اضافه کنید.
2- در یک کاسه بزرگ، مخلوط قارچ، مکعبهای نان تست برشته شده ادویهدار و هویج را با هم مخلوط کنید. آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد خیس شوند. آنها را داخل ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آنها پلاستیک بکشید و 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
3- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. پلاستیک را از روی ظرف بردارید و به مدت 60 تا 70 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا برشته شوند.
ارزش غذایی
- کالری: 190
 - چربی: 7 گرم
 - کلسترول: 13 میلی گرم
 - کربوهیدرات: 28 گرم
 - فیبر: 4 گرم
 - سدیم: 558 میلی گرم
 - پروتئین: 6 گرم