همانطور که از نام این نوشیدنی مشخص است، اسپرسو سرد است. میتوانید آن را با قهوه یا نسکافه نیز تهیه کنید.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان خنک شدن: 3 ساعت
مواد لازم
- نصف پیمانه دانه اسپرسو یا قهوه
- یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
- 4 پیمانه آب
- 1٫5 پیمانه شیر
- 3 قاشق غذاخوری شکر
- قالب یخ
- نوارهای پوست پرتقال
- یک قاشق چایخوری شکلات نیمهتلخ
طرز تهیه
1- دانههای قهوه یا اسپرسو را به همراه پوست پرتقال داخل قهوهساز دم کنید. آن را داخل پارچ دردار بریزید، شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. سپس شیر را اضافه کنید. سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
2- برای سرو، آن را داخل 6 لیوان بریزید. یخ بریزید و دانههای قهوه را روی آنها بپاشید. هر لیوان را با یک نوار پوست پرتقال و شکلات رنده شده تزیین کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 54
- کلسترول: 1 میلیگرم
- کربوهیدرات: 11 گرم
- سدیم: 35 میلیگرم
- کلسیم: 61 میلیگرم
- آهن: 1 میلیگرم