ماهان شبکه ایرانیان

شِیک‌پای هلو

خوردن بستنی در هوای سرد نیز لذت‌بخش است. در این نوشیدنی نیز بستنی و هلوی منجمد وجود دارد که نوشیدن آن در اتاق گرم لذت خاصی به فرد می‌بخشد. توصیه می‌کنیم حتما آن را تهیه و میل کنید.

شِیک‌پای هلو

خوردن بستنی در هوای سرد نیز لذت‌بخش است. در این نوشیدنی نیز بستنی و هلوی منجمد وجود دارد که نوشیدن آن در اتاق گرم لذت خاصی به فرد می‌بخشد. توصیه می‌کنیم حتما آن را تهیه و میل کنید.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 5 دقیقه

مواد لازم

  • 1/3 خمیر پخته شده پای (به قطر 30 سانتی‌متر)
  • دو پیمانه هلوی خرد شده و منجمد
  • 1/3 پیمانه شیر
  • یک لیتر بستنی وانیلی

طرز تهیه

1- تکه‌های بسیار باریک از 1/3 خمیر آماده پای برش دهید و کنار بگذارید. در مخلوط‌کن، بقیه خمیر را بریزید و خرد کنید. هلو و 1/3  پیمانه شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوره و نرم شوند. سپس بستنی وانیلی را اضافه کنید. اگر مواد غلیظ بود، می‌توانید دوباره مقدار کمی شیر اضافه کنید. آنها را در چهار لیوان مجزا بریزید. روی لیوان‌ها را با تکه‌های خرد شده خمیر پای تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 382
  • چربی: 15 گرم
  • کلسترول: 33 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 59 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 37 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • سدیم: 195 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 392 میلی‌گرم
  • کلسیم: 121 میلی‌گرم
  • آهن: 0 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان