ماهان شبکه ایرانیان

چیکن کاری با سس نارگیل

این غذا، تایلندی است و همچون بیشتر غذاهای تایلندی با پودر و آب نارگیل درست می‌شود. پودر کاری و نارگیل در کنار هم طعم ویژه‌ای به این غذا می‌بخشند.

چیکن کاری با سس نارگیل

 این غذا، تایلندی است و همچون بیشتر غذاهای تایلندی با پودر و آب نارگیل درست می‌شود. پودر کاری و نارگیل در کنار هم طعم ویژه‌ای به این غذا می‌بخشند.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 680 گرم ران مرغ بدون استخوان، خرد شده
  • ¼ پیمانه خمیر کاری قرمز
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز درشت خرد شده
  • 1 1/4  پیمانه شیر نارگیل
  • 1٫5 پیمانه هویج رنده شده
  • یک قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
  • پودر نارگیل تازه
  • گشنیز تازه خرد شده

طرز تهیه

1- در یک کاسه متوسط، مرغ و خمیر کاری را با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند.

2- تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید. روغن زیتون بریزید و پس از گرم شدن، پیاز و مخلوط مرغ را اضافه کنید. آنها را 8 تا 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا مرغ‌ها طلایی و برشته شوند.

3- مرغ‌ها را از تابه خارج کنید. شیر نارگیل را به تابه اضافه کنید. سپس هویج و پوست لیموترش را اضافه کنید. اجازه دهید مواد به جوش بیایند. سپس حرارت را کم کنید. بدون در بگذارید 5 دقیقه یا بیشتر بمانند تا هویج نرم شود. مرغ‌ها را به تابه اضافه کنید. بدون در 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا مایع غلیظ شود. آن را با برنج پخته شده، پودر نارگیل و گشنیز تازه سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 561
  • چربی: 28 گرم
  • کلسترول: 136 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 36 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • قند: 5 گرم
  • پروتئین: 39 گرم
  • سدیم: 433 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 534 میلی‌گرم
  • کلسیم: 50 میلی‌گرم
  • آهن: 4 میلی‌گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان