ماهان شبکه ایرانیان

لقمه‌های مرغ تایلندی

این غذا همان‌طور از نامش پیداست، برای کشور تایلند است و در عرض کمتر از نیم ساعت تهیه می‌شود. مواد اصلی آن را مرغ و سبزیجات تشکیل داده‌اند.

لقمه‌های مرغ تایلندی

 این غذا همان‌طور از نامش پیداست، برای کشور تایلند است و در عرض کمتر از نیم ساعت تهیه می‌شود. مواد اصلی آن را مرغ و سبزیجات تشکیل داده‌اند.

 

  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • ¼ پیمانه شکر
  • ¼ پیمانه کره بادام‌زمینی
  • 3 قاشق غذاخوری سس سویا
  • سه قاشق غذاخوری آب
  • دو قاشق غذاخوری روغن سرخ‌کردنی
  • یک قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • 6 عدد نان ترتیلا (یا نان پیتا)
  • نصف قاشق چایخوری نمک سیردار
  • ¼ یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 340 گرم سینه مرغ بی‌استخوان
  • 4 پیمانه بروکلی خرد شده
  • یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی
  • یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده

طرز تهیه

1- برای تهیه سس بادام‌زمینی، در یک قابلمه کوچک، شکر، کره بادام زمینی، سس سویا، آب، دو قاشق غذاخوری روغن سرخ‌کردنی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را تا زمانی حرارت دهد تا شکر آب شود. به طور مدام هم بزنید و کنار بگذارید.

2- نان‌های پیتا را کمی گرم کنید. سپس، در کاسه توسط، نمک سیردار و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3- در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن را داغ و مرغ‌ها را اضافه کنید. حدو 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا مرغ‌ها کمی پخته شوند. آنها را از تابه خارج کنید. بروکلی، پیاز و زنجبیل را داخل تابه بریزید. حدود دو تا سه دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم و طلایی شوند. آنها را از روی حرارت بردارید.

4- برای درست کردن لقمه‌ها، یک قاشق غذاخوری از سس بادام‌زمینی را روی نان‌ها بمالید. روی آنها مرغ و سبزیجات بریزید. نان را رول کنید و با خلال دندان آن را ثابت کنید. تا وقتی گرم است به همراه سس سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 330
  • چربی: 1618 گرم
  • کلسترول: 30 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 30 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 17 گرم
  • سدیم: 911 میلی‌گرم
  • کلسیم: 40 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان