ماهان شبکه ایرانیان

لازانیا مرغ و سوسیس

برای تهیه این لازانیا از سوسیس و مرغ استفاده می‌کنیم و به جای سس سفید، سس آلفردو که بسیار شبیه هم هستند به کار می‌بریم.

لازانیا مرغ و سوسیس

 برای تهیه این لازانیا از سوسیس و مرغ استفاده می‌کنیم و به جای سس سفید، سس آلفردو که بسیار شبیه هم هستند به کار می‌بریم.

 

  • تعداد: 12 عدد
  • زمان تهیه: 45 دقیقه
  • زمان پخت: یک ساعت
  • زمان استراحت: 15 دقیقه

مواد لازم

  • 16 عدد نودل خشک لازانیا
  • 450 گرم سوسیس دودی خرد شده
  • 2 تا 3 قاشق چایخوری ادویه لازانیا
  • یک قاشق چایخوری مریم‌گلی خشک‌شده
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • نصف پیمانه کرفس خرد شده
  • نصف پیمانه فلفل دلمه خرد شده
  • 6 حبه سیر رنده شده
  • 285 گرم سس پاستا آلفردو
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان
  • روغن
  • 1٫5 پیمانه پنیز موزارلا رنده شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. لازانیا را بپزید و آبکش کنید.

2- در یک تابه بزرگ، سوسیس، مرغ، ادویه لازانیا و مریم‌گلی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را 8 دقیقه تفت دهید تا مرغ‌ها دیگر صورتی نباشند. به طور مرتب هم بزنید. مواد را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیاز، کرفس، فلفل دلمه‌ای و سیر را داخل تابه بریزد و تفت دهید تا سبزیجات پخته و نرم شوند. مخلوط مرغ را دوباره داخل تابه بریزید. سس آلفردو را روی آنها بریزید و خوب هم بزنید. در آخر پنیر پارمسان را اضافه کنید و هم بزنید.

3- ظرف مستطیل پیرکس را با روغن چرب کنید. یک لایه لازانیا کف ظرف بچینید. از مواد میانی روی آنها بریزید، یک لایه پنیر موزارلا بریزید و دوباره این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.

4- روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت داخل فر بگذارید تا پخته شود. 15 دقیقه پیش از سرو، اجازه دهید خنک شود.

ارزش غذایی

  • کالری: 507
  • چربی: 31 گرم
  • کلسترول: 83
  • کربوهیدرات: 27 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • قند: 2 گرم
  • سدیم: 938 میلی‌گرم
  • کلسیم: 182 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 268 میلی‌گرم
  • پروتئین: 2 ‌گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی