برای تهیه این لازانیا از سوسیس و مرغ استفاده میکنیم و به جای سس سفید، سس آلفردو که بسیار شبیه هم هستند به کار میبریم.
- تعداد: 12 عدد
- زمان تهیه: 45 دقیقه
- زمان پخت: یک ساعت
- زمان استراحت: 15 دقیقه
مواد لازم
- 16 عدد نودل خشک لازانیا
- 450 گرم سوسیس دودی خرد شده
- 2 تا 3 قاشق چایخوری ادویه لازانیا
- یک قاشق چایخوری مریمگلی خشکشده
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- نصف پیمانه کرفس خرد شده
- نصف پیمانه فلفل دلمه خرد شده
- 6 حبه سیر رنده شده
- 285 گرم سس پاستا آلفردو
- نصف پیمانه پنیر پارمسان
- روغن
- 1٫5 پیمانه پنیز موزارلا رنده شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. لازانیا را بپزید و آبکش کنید.
2- در یک تابه بزرگ، سوسیس، مرغ، ادویه لازانیا و مریمگلی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را 8 دقیقه تفت دهید تا مرغها دیگر صورتی نباشند. به طور مرتب هم بزنید. مواد را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیاز، کرفس، فلفل دلمهای و سیر را داخل تابه بریزد و تفت دهید تا سبزیجات پخته و نرم شوند. مخلوط مرغ را دوباره داخل تابه بریزید. سس آلفردو را روی آنها بریزید و خوب هم بزنید. در آخر پنیر پارمسان را اضافه کنید و هم بزنید.
3- ظرف مستطیل پیرکس را با روغن چرب کنید. یک لایه لازانیا کف ظرف بچینید. از مواد میانی روی آنها بریزید، یک لایه پنیر موزارلا بریزید و دوباره این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.
4- روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت داخل فر بگذارید تا پخته شود. 15 دقیقه پیش از سرو، اجازه دهید خنک شود.
ارزش غذایی
- کالری: 507
- چربی: 31 گرم
- کلسترول: 83
- کربوهیدرات: 27 گرم
- فیبر: 1 گرم
- قند: 2 گرم
- سدیم: 938 میلیگرم
- کلسیم: 182 میلیگرم
- پتاسیم: 268 میلیگرم
- پروتئین: 2 گرم