این دسر که با کیک صبحانه و آلبالوی خشک تهیه میشود، نوعی دسر ایتالیایی است.
- تعداد: 12 نفر
- زمان تهیه: 45 دقیقه
- زمان خنک شدن: 90 دقیقه
- زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
- 300 گرم نان صبحانه آماده
- 3 قاشق غذاخوری آب آلبالو
- 455 گرم پنیر خامهای
- یک پیمانه پنیر ریکوتا
- ¾ پیمانه شکر
- 3 قاشق غذاخوری آرد کامل
- 3 عدد تخممرغ
- 142 گرم شکلاتی شیری خرد شده
- 2/3 پیمانه بادام خرد شده و بوداده
- 2/3 پیمانه آلبالوی خشک
- 1/3 پیمانه خامه فرم گرفته
طرز تهیه
1- فر را به دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. با چاقوی ارهای، کیک را با اندازههای 2 سانتیمتری برش دهید. روی آنها آب آلبالو بریزید و داخل قالب بچنید. بقیه کیک را کف قالب بچینید تا شکل قالب را بگیرد.
2- برای مواد میانی، در یک کاسه بزرگ پنیر خامهای، پنیر ریکوتا، ¾ پیمانه شکر و آرد را اضافه کنید. با همزن برقی و سرعت متوسط آنها را هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. تخممرغها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ¼ پیمانه تکههای شکلات، 1/3 پیمانه بادام و آلبالوی خشک را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را روی کیک بمالید.
3- کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شود. به مدت 30 دقیقه آن را خنک کنید. با کمک چاقو، لبههای قالب را باز کنید تا کیک از آن به راحتی خارج شود.
4- برای سرو، در کاسه مایکروفر، 1/3 پیمانه خامه را در مایکروفر به مدت 30 تا 60 ثانیه گرم کنید. شکلات باقی مانده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. در آخر نیز بادام خرد شده روی آن بریزید.
ارزش غذایی
- کالری: 624
- چربی: 43 گرم
- کلسترول: 174 میلیگرم
- کربوهیدرات: 50 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 38 گرم
- پروتئین: 12 گرم
- سدیم: 217 میلیگرم
- پتاسیم: 220 میلیگرم
- کلسیم: 151 میلیگرم
- آهن: 2 میلیگرم