برای پیش غذا و میز اردور باید از ایدههای تازه مثل این سالاد ایتالیایی در داخل پاستاهای صدفی استقبال کنید.
زمان لازم:
کل زمان لازم: 3 ساعت و 10 دقیقه
زمان آمادهسازی: 3 ساعت
زمان طبخ: 10 دقیقه
مواد لازم:
پاستای صدفی یک پاکت (معادل 455 گرم)
کاهوی خرد شده 4 پیمانه
ریحان تازه نیم پیمانه
مرغ پختهشده و درشت خرد شده 1 پیمانه
گوجهفرنگی خرد شده درشت 1 پیمانه
خیار درشت خرد شده سهچهارم پیمانه
سالامی سفت ایتالایی خرد شده 85 گرم
سس سیر تفت دادهشده و سرکه یکسوم پیمانه
طرز تهیه:
1-پاستاهای صدفی را مطابق دستورالعمل روی بسته آن بپزید.
2-پاستای پختهشده را آبکشی کنید و بگذارید سرد شود.
3-تمام مواد اولیه دیگر بهجز سس سیر و سرکه را در یک کاسه متوسط با هم مخلوطکنید.
4-سس سیر سرکه را روی سالاد بریزید و هم برنید تا کل مواد با آن آغشته شوند.
5.صدفها را با ترکیب حاصل پرکنید.
6.قبل از سرو کردن روی ظرف سالاد را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.