برای پیش غذا و میز اردور باید از ایده‌های تازه مثل این سالاد ایتالیایی در داخل پاستاهای صدفی استقبال کنید.

زمان لازم:

کل زمان لازم: 3 ساعت و 10 دقیقه

زمان آماده‌سازی: 3 ساعت

زمان طبخ: 10 دقیقه

مواد لازم:

پاستای صدفی یک پاکت (معادل 455 گرم)

کاهوی خرد شده 4 پیمانه

ریحان تازه نیم پیمانه

مرغ پخته‌شده و درشت خرد شده 1 پیمانه

گوجه‌فرنگی خرد شده درشت 1 پیمانه

خیار درشت خرد شده سه‌چهارم پیمانه

سالامی سفت ایتالایی خرد شده 85 گرم

سس سیر تفت داده‌شده و سرکه یک‌سوم پیمانه

طرز تهیه:

1-پاستاهای صدفی را مطابق دستورالعمل روی بسته آن بپزید.

2-پاستای پخته‌شده را آبکشی کنید و بگذارید سرد شود.

3-تمام مواد اولیه دیگر به‌جز سس سیر و سرکه  را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط‌کنید.

4-سس سیر سرکه را روی سالاد بریزید و هم برنید تا کل مواد با آن آغشته شوند.

5.صدف‌ها را با ترکیب حاصل پرکنید.

6.قبل از سرو کردن روی ظرف سالاد را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.