دیپ اسفناج، یک پیش غذا یا میان وعده لذیذ و خامه‌ای است که همراه با نان یا کراکر سرو می‌شود؛ و طعم و مزه منحصر به فرد دارد. این پیش غذا همچنین موجب رنگین شدن سفره شما می‌گردد.

مواد لازم

پنیر خامه‌ای 1 پیمانه

خامه  نصف پیمانه

اسفناج خرد شده و پخته 1 پیمانه

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- تمام مواد را با هم ترکیب و خوب مخلوط کنید.

2- دیپ را 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید و سپس همراه با نان، کراکر و...سرو و نوش جان کنید.

نکته

می‌توانید دیپ اسفناج را در نان مخصوص سوپ سرو کنید.

دیپ اسفناج

نوش جان!