شناسه : ۶۶۷۸۳۱ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۴۶
دیپ اسفناج
دیپ اسفناج، یک پیش غذا یا میان وعده لذیذ و خامهای است که همراه با نان یا کراکر سرو میشود؛ و طعم و مزه منحصر به فرد دارد. این پیش غذا همچنین موجب رنگین شدن سفره شما میگردد.
دیپ اسفناج، یک پیش غذا یا میان وعده لذیذ و خامهای است که همراه با نان یا کراکر سرو میشود؛ و طعم و مزه منحصر به فرد دارد. این پیش غذا همچنین موجب رنگین شدن سفره شما میگردد.
مواد لازم
پنیر خامهای 1 پیمانه
خامه نصف پیمانه
اسفناج خرد شده و پخته 1 پیمانه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- تمام مواد را با هم ترکیب و خوب مخلوط کنید.
2- دیپ را 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید و سپس همراه با نان، کراکر و...سرو و نوش جان کنید.
نکته
میتوانید دیپ اسفناج را در نان مخصوص سوپ سرو کنید.
نوش جان!