ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک لایه‌ای مغز لیمویی با خامه قنادی سولیانو کاله

کیک لایه‌ای مغز لیمویی یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌ها و دسرهایی است که می‌توانید در یک عصر خوب تعطیل آن را میل کنید. طرز تهیه این دسر خوشمزه را در ادامه می‌خوانید:

طرز تهیه کیک لایه‌ای مغز لیمویی با خامه قنادی سولیانو کاله

کیک لایه‌ای مغز لیمویی یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌ها و دسرهایی است که می‌توانید در یک عصر خوب تعطیل آن را میل کنید. طرز تهیه این دسر خوشمزه را در ادامه می‌خوانید:

  • زمان آماده سازی: 70 دقیقه
  • زمان پخت : 40 تا 45 دقیقه
  • تعداد: 8 نفر

مواد لازم برای تهیه کیک لایه‌ای مغز لیمویی

  • آرد 110 گرم
  • نشاسته ذرت40 گرم
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • تخم مرغ 6 گرم
  • شکر 150 گرم
  • وانیل یک‌هشتم قاشق چای خوری
  • شیر گرم 65 گرم
  • روغن مایع 10 مایع
  • برش های لیمو به مقدار لازم برای تزئین
  • خامه قنادی سولیانو کاله فرم گرفته 300 گرم

مواد کرم لیمو

نشاسته ذرت 70 گرم
آب 320 گرم
شکر 250 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
آب لیمو ترش تازه 60 گرم
کره 30 گرم

مرحله آماده‌سازی

ابتدا کف سه قالب گرد 17 سانتی‌متری را کاغذ روغنی انداخته و کنار بگذارید. آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را الک کرده و کنار بگذارید زرده و سفیده‌های تخم‌مرغ را از هم جدا کنید. زرده‌ها را همراه با شکر و وانیل کمی با همزن برقی بزنید، سپس شیر گرم را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط زرده و شکر کاملا سفید و سبک شوند، روغن مایع را نیز افزوده و هم بزنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملا" فرم بگیرد (بیش از اندازه نزنید زیرا سفیده کف می‌کند و بافت شیرینی را از بین می‌برد) سفیده‌های فرم گرفته را به مخلوط زرده و شکر اضافه کرده و نیمه مخلوط کنید، سپس آرد، بیکینگ پودر ونشاسته را روی مواد،  الک کرده و دورانی هم بزنید و مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید.

طرز پخت

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. مواد را داخل قالب‌ها به طور مساوی ریخته و در فر از پیش گرم شده به مدت تقریبی 40 تا 45 دقیقه قرار دهید سپس 100 گرم از خامه فرم گرفته سولیانو را با کرم مخلوط کرده و روی لایه‌های کیک بمالید و بعد با مابقی خامه سطح و دیواره های کیک را به صورت نامنظم پوشش داده و با برش‌های لیمو تزئین کنید.

طرز تهیه کرم لیمو

نشاسته ذرت، آب سرد، شکر و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و بوی خامی نشاسته ذرت از بین رفته و مواد غلیظ شوند. سپس آب لیموترش و کره را اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد غلیظ‌تر شود کرم رابه ظرف دیگری منتقل کرده و روی ظرف را نایلون بکشید تا ضمن خنک شدن رویه نبندد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان