ماهان شبکه ایرانیان

کاپ‌کیک‌ هویجی

۱- برای تهیه تزئین روی کاپ‌کیک، با کمک پوست‌کن، نوارهای باریکی از هویج را به عرض ۲ سانتی متر برش دهید. باید ۴۸ عدد از این روبان ها تهیه کنید.

کاپ‌کیک‌ هویجی
  • زمان تهیه: یک ساعت
  • زمان پخت: 50 دقیقه
  • تعداد: 48 عددکاپ‌کیک کوچک

مواد لازم

تزئین روی کیک

  • یک عدد هویج متوسط
  • ¾ پیمانه شکر

کاپ‌کیک‌

  • 1 ¼ پیمانه آرد کامل
  • نصف پیمانه بادام خرد شده
  • یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین
  • نصف قاشق چایخوری پودر رنجبیل
  • ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل شیرین
  • 1٫5 پیمانه هویج رنده شده
  • 2/3 پیمانه روغن گیاهی
  • یک پیمانه شکر
  • 3 عدد تخم مرغ درشت
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل

خامه روی کاپ‌کیک‌

  • 2٫5 پیمانه شکر قنادی
  • 225 گرم پنیر خامه ای، نرم شده
  • دو قاشق غذاخوری کره، آب شده
  • یک قاشق چایخوری آب لیموترش
  • ¼ قاشق چایخوری عصاره بادام

طرز تهیه

1- برای تهیه تزئین روی کاپ‌کیک، با کمک پوست‌کن، نوارهای باریکی از هویج را به عرض 2 سانتی متر برش دهید. باید 48 عدد از این روبان ها تهیه کنید.

2- فر را با دمای 250 درجه فارنهایت گرم کنید. در همین فاصله، شکر و ¾ پیمانه آب را داخل قابلمه متوسطی بریزید، هم بزنید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا بجوشد. سپس روبان های هویج را داخل آب و شکر بیندازید و اجازه دهید 10 دقیقه در این شربت بجوشند تا نرم شوند. آنها را آبکش کنید و سپس روی دستمال حوله ای بچینید تا شیره اضافه آنها گرفته شود. آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه کنار بگذارید تا کاملا سرد شوند.

3- برای تهیه خود کاپ‌کیک، دمای فر را به 350 درجه فارنهایت افزایش دهید. کاغذهای روغنی را داخل قالب های مافین قرار دهید و کنار بگذارید. در کاسه دستگاه غذاساز، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، بادام های خرد شده و فلفل شیرین را با هم مخلوط کنید تا همه مواد نرم و یکدست شوند.

4- در یک کاسه بزرگ، هویج های رنده شده، روغن گیاهی، شکر، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس آنها را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید. خمیر نرم به دست آمده را داخل قالب های مافین بریزید. توجه داشته باشید که دوسوم قالب را از مواد پر کنید تا کیک برای پف کردن فضای کافی داشته باشد. قالب ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک پخته شود.

5- در این مرحله می توانید برای اطمینان از پخت، چنگال را در مرکز کاپ‌کیک فرو کنید، اگر نچسبید پخته و آماده است. آنها را روی توری بچینید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.

6- در همین فاصله، خامه روی آنها را تهیه کنید. در کاسه همزن، شکر قنادی، پنیر خامه ای و کره را با هم مخلوط کنید تا نرم و پف‌کرده شود. سپس آب لیموترش و عصاره بادام را اضافه کنید و هم بزنید. خامه تهیه شده را به اندازه دلخواه روی کاپ‌کیک ها بریزید. روی آن روبان هویجی بگذارید و سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان