ماهان شبکه ایرانیان

ساندویچ ایتالیایی مرغ

۱- در یک تابه بزرگ، پیاز را در یک قاشق غذاخوری روغن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا سبک شود. سس سالسا، دانه کاج، فلفل قرمز، شکر قهوه ای، سرکه و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مرغ ها را اضافه کنید و با حرارت زیاد تفت دهید.

ساندویچ ایتالیایی مرغ

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 5 دقیقه برای هر ساندویچ

 

مواد لازم

  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف پیمانه سس سالسا
  • ¼ پیمانه دانه کاج
  • دو قاشق غذاخوری کشمش سبز
  • 1٫5 قاشق چایخوری فلفل قرمز ریز شده
  • 1٫5 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
  • 1٫5 قاشق چایخوری سرکه سفید
  • ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • دو پیمانه مرغ پخته و ریش‌ریش شده
  • 8 عدد نان تست
  • یک پیمانه پنیر گودای رنده شده
  • سالاد انبه

 

طرز تهیه

1- در یک تابه بزرگ، پیاز را در یک قاشق غذاخوری روغن به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا سبک شود. سس سالسا، دانه کاج، فلفل قرمز، شکر قهوه ای، سرکه و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مرغ ها را اضافه کنید و با حرارت زیاد تفت دهید.

2- تابه چدنی را گرم کنید. یک طرف نان ها را چرب کنید و داخل تابه فشار دهید تا برشته و طلایی شوند و فرم راه‌راه بگیرند. داخل نان ها حدود نصف پیمانه از مواد را قرار دهید و روی آن ¼ پیمانه پنیر بریزید و 3 تا 5 دقیقه روی حرارت بپزید تا پنیر ذوب و نان برشته شود. بهتر است نانی که برشته شده است را رو قرار دهید. از دستگاه ساندویچ ساز هم می توانید استفاده کنید.

3- ساندویچ های تهیه شده را با سالاد انبه سرو کنید.

4- برای تهیه سالاد انبه، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری آب لیمو، دو پیمانه کلم ریز شده، نصف پیمانه انبه خرد شده، دو قاشق غذاخوری گشنیز ریز شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 663
  • چربی: 37 گرم
  • کلسترول: 86 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 47 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • قند: 11 گرم
  • پروتئین: 36 گرم
  • ویتامین A:1361
  • ویتامین C: 25 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 513 میلی‌گرم
  • کلسیم: 293 میلی‌گرم
  • آهن: 4 میلی‌گرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان