- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 5 دقیقه برای هر ساندویچ
مواد لازم
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نصف پیمانه سس سالسا
- ¼ پیمانه دانه کاج
- دو قاشق غذاخوری کشمش سبز
- 1٫5 قاشق چایخوری فلفل قرمز ریز شده
- 1٫5 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
- 1٫5 قاشق چایخوری سرکه سفید
- ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
- دو پیمانه مرغ پخته و ریشریش شده
- 8 عدد نان تست
- یک پیمانه پنیر گودای رنده شده
- سالاد انبه
طرز تهیه
1- در یک تابه بزرگ، پیاز را در یک قاشق غذاخوری روغن به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا سبک شود. سس سالسا، دانه کاج، فلفل قرمز، شکر قهوه ای، سرکه و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مرغ ها را اضافه کنید و با حرارت زیاد تفت دهید.
2- تابه چدنی را گرم کنید. یک طرف نان ها را چرب کنید و داخل تابه فشار دهید تا برشته و طلایی شوند و فرم راهراه بگیرند. داخل نان ها حدود نصف پیمانه از مواد را قرار دهید و روی آن ¼ پیمانه پنیر بریزید و 3 تا 5 دقیقه روی حرارت بپزید تا پنیر ذوب و نان برشته شود. بهتر است نانی که برشته شده است را رو قرار دهید. از دستگاه ساندویچ ساز هم می توانید استفاده کنید.
3- ساندویچ های تهیه شده را با سالاد انبه سرو کنید.
4- برای تهیه سالاد انبه، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری آب لیمو، دو پیمانه کلم ریز شده، نصف پیمانه انبه خرد شده، دو قاشق غذاخوری گشنیز ریز شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 663
- چربی: 37 گرم
- کلسترول: 86 میلیگرم
- کربوهیدرات: 47 گرم
- فیبر: 4 گرم
- قند: 11 گرم
- پروتئین: 36 گرم
- ویتامین A:1361
- ویتامین C: 25 میلیگرم
- پتاسیم: 513 میلیگرم
- کلسیم: 293 میلیگرم
- آهن: 4 میلیگرم