سالاد میگو در نان پیتا

برای تهیه این غذا به نان پیتا و ماست یونانی نیاز دارید که شاید برایتان کمی ناآشنا باشند. اما باید بدانید بیشتر سوپرمارکت‌های بزرگ هر دو این مواد را دارند. به جای نان پیتا از نان‌ها گرد و دولایه همچون نان مدیترانه‌ای هم می‌توانید استفاده کنید.

سالاد میگو در نان پیتا

برای تهیه این غذا به نان پیتا و ماست یونانی نیاز دارید که شاید برایتان کمی ناآشنا باشند. اما باید بدانید بیشتر سوپرمارکت‌های بزرگ هر دو این مواد را دارند. به جای نان پیتا از نان‌ها گرد و دولایه همچون نان مدیترانه‌ای هم می‌توانید استفاده کنید.

  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 5 دقیقه
  • تعداد: 4 ساندویچ

مواد لازم

  • نصف یک عدد پیاز قرمز کوچک، ریز شده
  • 700 گرم میگوی پوست کنده
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف قاشق چایخوری پاپریکا
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • نصف پیمانه ماست یونانی 2 درصد چربی
  • یک عدد هویج متوسط، رنده شده
  • یک عدد خیار خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری شوید خرد شده
  • یک عدد لیمو
  • 4 عدد نان پیتا
  • 4 برگ کاهو

طرز تهیه

1- کباب‌پز را روشن و آماده کنید. در فاصله ای که میگوها را آماده می کنید، پیاز خرد شده را در کاسه ای از آب سرد خیس کنید.

2- داخل یک کاسه، میگوها را بریزید و روی آنها روغن زیتون، پاپریکا، ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل بریزید و خوب هم بزنید تا همه میگوها به خوبی مزه‌دار شوند. آنها را به مدت 4 دقیقه روی شعله کباب‌پز بپزید تا میگو تار و سفید شود. سپس میگوها را داخل کاسه بریزید و کنار بگذارید تا سرد شوند.

3- پیاز را آبکش کنید و آن را به همراه ماست داخل کاسه میگوها بریزید. هویج رنده شده، خیار، شوید و نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. یک قاشق چایخوری از پوست لیمو را رنده کنید و آب نیمی از آن را بگیرید و روی سالاد بریزید.

4- نان های پیتا را روی کباب‌پز قرار دهید تا برشته شوند. آنها را از وسط باز کنید و داخل آنها را با یک برگ کاهو و سالاد میگو پر کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 356
  • چربی: 10 گرم
  • چربی اشباع شده: 2 گرم
  • کلسترول: 254 میلی گرم
  • سدیم: 670 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 32 گرم
  • فیبر: 5 گرم
  • پروتئین: 35 گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان