ماهان شبکه ایرانیان

کوکی صبحانه

۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

کوکی صبحانه
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 12 دقیقه
  • تعداد: 12 عدد

مواد لازم

  • ¾ پیمانه آرد شیرینی پزی
  • نصف پیمانه آرد کامل
  • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین
  • نصف قاشق چایخوری جوزهندی
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • ¼ پیمانه روغن کانولا
  • ¼ پیمانه شکر قهوه ای
  • 3 قاشق غذاخوری شکر سفید
  • ک عدد تخم مرغ
  • ¼ پیمانه پوره هویج
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • نصف پیمانه جودوسر پوست کنده
  • نصف پیمانه دانه های سبوس‌دار غلات
  • 1/3 پیمانه کشمش
  • 1/3 پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید.

2- در یک کاسه متوسط، آردها، جوش شیرین، دارچین، جوزهندی و نمک را با هم مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر، کره، روغن و شکرها را با هم و با همزن برقی با سرعت بالا مخلوط کنید تا زمانی که شکرها حل و رنگ مواد روشن شود. تخم مرغ، پوره هویج و وانیل را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر هم بزنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر هم بزنید. در آخر، جودوسر، کشمش، گردو و غلات را اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که مواد کاملا با هم مخلوط شوند. خمیر به دست آمده در این مرحله باید بسیار چسبناک باشد.

3- کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. حدود 3 تا 4 قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید و شبیه توپ گرد کنید و روی کاغذ داخل سینی قرار دهید. همین کار را با باقی مواد تکرار کنید و میان توپی ها حدود 7 سانتی‌متر فاصله بگذارید. برای اینکه خمیرها به دست نچسبند دست خود را خیس و سپس آنها را گلوله کنید. در انتهای کار، سینی را به مدت 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکی‌ها پخته شوند.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 189
  • چربی: 9٫5 گرم
  • چربی اشباع شده: 2 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • کربوهیدرات: 24 گرم
  • قند: 11 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • کلسترول:21 میلی‌گرم
  • سدیم: 125 میلی‌گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان