ماهان شبکه ایرانیان

کسرول برنج قهوه‌ای و مرغ

این خوراک یک ساعته حاضر است و ماده اصلی آن را برنج و مرغ تشکیل داده‌اند. مطمئن باشید از طعم آن لذت خواهید برد و توصیه می‌کنیم یک‌بار آن را امتحان کنید.

کسرول برنج قهوه‌ای و مرغ

این خوراک یک ساعته حاضر است و ماده اصلی آن را برنج و مرغ تشکیل داده‌اند. مطمئن باشید از طعم آن لذت خواهید برد و توصیه می‌کنیم یک‌بار آن را امتحان کنید.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 35 دقیقه

مواد لازم

  • 170 گرم برنج‌قهوه‌ای
  • یک عدد پیاز متوسط خرد شده (نصف پیمانه)
  • یک ساقه کرفس خرد شده (نصف پیمانه)
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • 300 گرم سوپ خامه‌ای مرغ
  • نصف پیمانه خامه ترش
  • 1/3 پیمانه آب مرغ
  • دو قاشق غذاخوری برگ‌های تازه ریحان
  • دو پیمانه مرغ یا بوقلمون پخته و خرد شده
  • 1/3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه

1- برنج را به صورت معمولی بپزید و کنار بگذارید.

2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه بزرگ، پیاز و کرفس را در کره داغ شده تفت دهید تا نرم و سبک شوند. سوپ مرغ، خامه ترش، آب مرغ و برگ‌های تازه ریجان را اضافه کنید. آنها را هم بزنید. سپس برنج و مرغ پخته را اضافه کنید.

3- مخلوط به دست آمده را داخل ظرف پیرکس بریزید. روی آن را با پنیر پر کنید. بدون در به مدت 35 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و پخته شود.

ارزش غذایی

  • کالری: 468
  • چربی: 19 گرم
  • کلسترول: 98 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 2435 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 3 گرم
  • پروتئین: 29 گرم
  • سدیم: 1339 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 453 میلی‌گرم
  • کلسیم: 151 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان