ماهان شبکه ایرانیان

چای گیاهی گل‌ختمی

این نوشیدنی از گیاهی از جنس بامیه و خانواده پنیرکیان به نام ختمی تهیه می‌شود.

چای گیاهی گل‌ختمی

 این نوشیدنی از گیاهی از جنس بامیه و خانواده پنیرکیان به نام ختمی تهیه می‌شود.

 

  • تعداد: 12 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان خنک شدن: 8 تا 24 ساعت

مواد لازم

  • دو عدد پرتقال
  • دو پیمانه گل‌های ختمی
  • 4 تکه چوب دارچین
  • 14 پیمانه آب جوش
  • ¾ پیمانه عسل
  • یخ (اختیاری)

طرز تهیه

1- این چای ارغوانی را می توانید در روزهای تابستان نیز تهیه و نوش جان کنید. با پوست‌کن، پوست پرتقال‌ها را بگیرید اما قسمت سفید آن را نگه دارید. سپس آب پرتقال‌ها را بگیرید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، پوست پرتقال‌ها و دو پیمانه گل ختمی، 4 چوب دارچین و ¾ پیمانه عسل را با یکدیگر مخلوط کنید. 14 پیمانه آب‌جوش را به آن اضافه کنید.

2- اجازه دهید این نوشیدنی در دمای اتاق خنک شود (حدود دو ساعت). آنها را داخل پارچ بریزید، آب پرتقال را اضافه کنید و در صورت تمایل، داخل آن یخ بیندازید.

ارزش غذایی

  • کالری: 74
  • کربوهیدرات: 20 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • قند: 19 گرم
  • سدیم: 9 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 53 میلی‌گرم
  • کلسیم: 20 میلی‌گرم
  • آهن: 0 میلی‌گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان