ماهان شبکه ایرانیان

پودینگ سیب با سس پرتقال

۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

پودینگ سیب با سس پرتقال

 

  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 45 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه

 

مواد لازم

  • روغن
  • یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
  • یک پیمانه آب پرتقال
  • سه قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • یک عدد چوب دارچین (7٫5 سانتی‌متر)
  • دو عدد سیب زرد بزرگ، پوست کنده و چهار قاچ شده
  • نصف پیمانه خامه قنادی

برای خمیر:

  • 7 گرم مخمر
  • ¾ پیمانه آب ولرم
  • نصف پیمانه شکر سفید
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • دو عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه روغن
  • 4 پیمانه آرد کامل
  • ¼ پیمانه کره

 

 طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

2- برای تهیه سس پرتقال، در یک شیرجوش کوچک، آب پرتقال، پوست پرتقال، کره، شکر و چوب دارچین را با هم مخلوط کنید.  آنها را روی حرارت متوسط هم بزنید تا مایع بجوشد. پس از آماده شدن، همه مایع را داخل سینی چرب شده‌ی فر بریزید.

3- برای تهیه خمیر شیرینی، مخمر را در آب گرم حل کنید. شکر، نمک، تخم مرغ، روغن و دو پیمانه آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شوند. بقیه آرد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید. آن را داخل کاسه و حدود 1٫5 ساعت در جای گرم بگذارید تا دوبرابر شود.

4- برای تهیه پودینگ، خمیر را روی سطح صاف باز و آن را به بخش های مساوی تقسیم کنید. داخل هر بخش یک‌ قاچ سیب بگذارید و خمیر را روی آن تا کنید و روی سینی فر بگذارید. در آخر سس پرتقال را روی آنها بریزید.

5- آنها را 35 تا 40 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی شوند. در نیمه های پخت دوباره روی پودینگ ها سس پرتقال بریزید.

6- 15 دقیقه پس از آنکه از فر خارج کردید، با خامه آن را تزئین و سرو کنید.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 187
  • چربی: 9 گرم
  • کلسترول: 11 گرم
  • کربوهیدرات: 26 گرم
  • قند: 13 گرم
  • پروتئین: 2 گرم
  • کلسیم: 10 میلی گرم
  • پتاسیم: 113 میلی گرم
  • ویتامین A: 194

 

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان