ماهان شبکه ایرانیان

گراتن گل کلم

۱- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

گراتن گل کلم

 

  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • تعداد: 4 تا 6 نفر

 

مواد لازم

  • یک عدد گل‌کلم (1 کیلو و 350 گرم)، به گل‌چه‌های کوچک تقسیم شوند
  • نمک
  • 4 قاشق غذاخوری کره
  • 3 قاشق غذاخوری آرد کامل
  • دو پیمانه شیر داغ
  • نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
  • ¾ پیمانه پنیر گودا رنده شده
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • ¼ پیمانه خرده نان تازه

 

طرز تهیه

1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- گل‌چه‌های کلم را به مدت 5 تا 6 دقیقه داخل قابلمه ای پر از آب و نمک بجوشانید تا کمی ترد شوند. البته نباید خیلی نرم شوند. سپس آبکش کنید.

3- در این فاصله، دو قاشق غذاخوری کره را داخل شیرجوش روی حرارت متوسط آب کنید و آرد را اضافه کنید و دو دقیقه مرتب هم بزنید. شیر گرم را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. پس از جوشیدن یک دقیقه دیگر هم بزنید تا مایع غلیظ شود. شعله را خاموش کنید و نمک، جوزهندی و نصف پیمانه پنیر گودا و پارمسان را اضافه کنید.

4- 1/3  سس را کف تابه پیرکس یا ظرف سفالی مستطیلی بریزید. گل کلم های آبکش شده را روی آن و باقی سس را روی کلم ها بریزید. خرده های نان را با باقی مانده پنیر گودا مخلوط کنید و روی آنها بریزید. دو قاشق غذاخوری کره باقی مانده را نیز آب کنید و به همراه نمک و فلفل روی همه مواد بریزید. ظرف را به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان