ماهان شبکه ایرانیان

لقمه‌های کوچک مکزیکی

لقمه‌های کوچک مکزیکی

 

  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 50 دقیقه

 

مواد لازم

سس میانی

  • 250 گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز، ریز شده
  • نصف قاشق غذاخوری سیر رنده شده
  • نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
  • نصف یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی
  • یک قوطی لوبیا قرمز تند
  • یک قاشق غذاخوری سس تند و آتشین گوجه فرنگی
  • نصف پیمانه فلفل سبز ریز شده

اسنک

  • 3 تا 4 عدد تورتیلا یا نان پیتا
  • یک پیمانه پنیر رنده شده
  • دو پیمانه زیتون سیاه نصف شده
  • 3 تا 4 عدد پیازچه
  • نصف پیمانه خامه ترش

 

روش تهیه

1- ابتدا باید سس میانی را تهیه کنید. برای این منظور، پیاز را داخل روغن در تابه تفت دهید، سیر و سپس گوشت را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. نمک، فلفل و ادویه دلخواه خود را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر، کنسرو گوجه فرنگی، لوبیا، سس تند و فلفل سبز را اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید. سپس در تابه را بگذارید و 30 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا آب مواد کشیده و غلیظ شود.

2- با کمک یک قالب یا یک پیاله بزرگ، نان های پیتا را به صورت گرد برش دهید.

3- کف قالب مافین را با کمی روغن یا کره چرب کنید و نان ها را داخل آنها قرار دهید. خوب آنها را به پایین فشار دهید تا شکل قالب بگیرند.

4- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. کنسرو فلفل چیلی را آبکش کنید تا آب اضافه آنها گرفته شود و با قاشق داخل نان های پیتا بگذارید. مواد را با قاشق فشار دهید تا در ته قالب بمانند.

5- روی آنها را با پنیر رنده شده، کمی زیتون خرد شده و پیازچه خرد شده پر کنید.

6- قالب را به مدت 10 تا 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها کاملا برشته و پنیر آب شود.

7- نان ها را روی برگ های کاهو و کمی خامه ترش بر روی آنها سرو کنید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان