خورشت نارنگی یک غذای خوشمزه و سالم است و در نیمه دوم سال و فصل نارنگی، انتخاب مناسبی برای طرفداران این میوه لذیذ است. شما می‌توانید روش تهیه این خورشت خوش عطر و طعم را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

پیاز 1 عدد

مرغ 4 تکه

هویج 2 عدد

نارنگی 5 عدد

خلال پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس تکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند؛ هویج‌ها را رنده و به همراه 3 لیوان آب به مرغ اضافه کنید.

2- پس از این که آب مرغ به جوش آمد، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ بپزد.

3- پوست پرتقال را با مقداری نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.

4- نارنگی‌ها را پوست بکنید و گوشت نارنگی را از پوست جدا کنید. سپس نارنگی، آبلیمو، شکر و زعفران دم کرده را به خورش اضافه کنید و حدود نیم ساعت اجازه دهید خورش جا بیفتد.

5- خورش را در ظرف دلخواه بریزید و با برنج سرو کنید.

نوش جان!