شناسه : ۶۶۸۳۴۰ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۲۴
خورشت نارنگی
خورشت نارنگی یک غذای خوشمزه و سالم است و در نیمه دوم سال و فصل نارنگی، انتخاب مناسبی برای طرفداران این میوه لذیذ است. شما میتوانید روش تهیه این خورشت خوش عطر و طعم را در این مطلب بخوانید.
خورشت نارنگی یک غذای خوشمزه و سالم است و در نیمه دوم سال و فصل نارنگی، انتخاب مناسبی برای طرفداران این میوه لذیذ است. شما میتوانید روش تهیه این خورشت خوش عطر و طعم را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
پیاز 1 عدد
مرغ 4 تکه
هویج 2 عدد
نارنگی 5 عدد
خلال پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس تکههای مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند؛ هویجها را رنده و به همراه 3 لیوان آب به مرغ اضافه کنید.
2- پس از این که آب مرغ به جوش آمد، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ بپزد.
3- پوست پرتقال را با مقداری نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.
4- نارنگیها را پوست بکنید و گوشت نارنگی را از پوست جدا کنید. سپس نارنگی، آبلیمو، شکر و زعفران دم کرده را به خورش اضافه کنید و حدود نیم ساعت اجازه دهید خورش جا بیفتد.
5- خورش را در ظرف دلخواه بریزید و با برنج سرو کنید.
نوش جان!