برای تهیه این غذا بهتر است ژله فلفل داشته باشید اما اگر پیدا نکردید، میتوانید ژله دیگری با طعم تند یا طعم قوی در کنار آن بگذارید و سرو کنید.
- تعداد: 80 ویفر
- زمان تهیه : 15 دقیقه
- زمان سرد شدن: 2 تا 24 ساعت
- زمان پخت: 8 دقیقه
مواد لازم
- دو پیمانه آرد کامل
- نصف پیمانه کره خرد شده
- یک قاشق چایخوری شکر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری پودر کاری
- فلفل تند هندی
- دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
- 3 قاشق غذاخوری آب
- یک بسته ژله فلفل
طرز تهیه
1- در غذاساز، آرد، کره، شکر، نمک، پودر کاری و فلفل تند را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید تا گلوله شوند. پنیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آب، یک قاشق غذاخوری در هر مرتبه اضافه کنید تا مایه حالت خمیری پیدا کند.
2- مخلوط را توپی کنید و سپس آن را دونیم کنید. آنها را صاف کنید، داخل پلاستیک بپیچید و دو تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
3- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید. خمیرهای را به تکههای کوچک تقسیم کنید و داخل سینی فر بچینید. روی آنها را با چنگال سوراخ کنید و آنها را 8 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. این ویفرها را با ژله فلفل سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 33
- چربی: 2 گرم
- کلسترول: 6 میلیگرم
- کربوهیدرات: 2 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 1 گرم
- سدیم: 33 میلیگرم