ماهان شبکه ایرانیان

بیف خردلی با سس رابرت

حداقل ۲۴ ساعت پیش از پخت این غذا، فیله‌های گوساله را نمک بزنید و بدون روکش، آن را یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.

بیف خردلی با سس رابرت

حداقل 24 ساعت پیش از پخت این غذا، فیله‌های گوساله را نمک بزنید و بدون روکش، آن را یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.

 

  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان خوابیدن در مواد: 24 ساعت
  • زمان پخت: 70 دقیقه

مواد لازم

  • 3 کیلوگرم فیله گوساله
  • نمک و فلفل سیاه
  • روغن زیتون
  • 1٫5 پیمانه خرده‌های نان تست
  • دو قاشق غذاخوری کره آب شده
  • 3٫5 قاشق غذاخوری سس خردل
  • ¼ پیمانه پیازچه ریز شده
  • نصف پیمانه سرکه سفید
  • 1٫5 پیمانه آب گوشت
  • نصف یک عدد لیموترش
  • دو قاشق غذاخوری جعفری ریزشده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- فیله را داخل سینی فر بگذارید و در صورت نیاز آن را برش دهید. روی گوشت فلفل سیاه تازه آسیاب کنید. سپس کف سینی روغن بریزید سپس گوشت را داخل فر بگذارید تا کاملا مغرپخت و طلایی شود.

3- خرده‌های نان را با کره مخلوط کنید. نمک و فلفل و نیمی از جعفری را بریزید و با هم مخلوط کنید. هنگامی که گوشتِ پخته شده خنک شد، سس خردل را روی آن بریزید و به همه جای گوشت بمالید. سپس سه طرف گوشت را در مخلوط خرده‌های نان بغلتانید.

4- در یک تابه بزرگ، پیازچه را کمی تفت دهید تا فقط سبک شوند. سپس سرکه را اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا میزان آن به یک قاشق غذاخوری کاهش بیابد. آب گوشت و باقی مانده خردل را اضافه و حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود.

5- گوشت را دوباره داخل فر بگذارید و 25 تا 30 دقیقه بپزید.

6- جعفری را به سس اضافه کنید. کمی آب لیموترش در آن بچکانید. سس را کف ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید و گوشت را روی آن بگذارید و گرم سرو کنید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان