شاید به نظرتان گوشت قرمز برای صبحانه کمی سنگین باشد اما این صبحانه ارزش امتحان کردن را دارد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان استراحت: 10 دقیقه
مواد لازم
برای سس
- 1٫5 قاشق چایخوری کره
- نصف یک عدد پیاز خرد شده
- یک حبه سیر رنده شده
- یک پیمانه سس کچاپ
- نصف پیمانه شربت قند
- نصف پیمانه آب سیب
- دو قاشق غذاخوری شکر
- نصف پیمانه ماءالشعیر
- 1٫5 قاشق چایخوری خردل
- دو قاشق چایخوری آب لیموترش
- 1٫5 قاشق چایخوری سس فلفل
- 1٫5 قاشق چایخوری فلفل هندی خرد شده
- 1٫5 قاشق چایخوری پاپریکا
برای استیک و نیمرو
- دو عدد استیک گوساله (هر کدام 220 گرم)
- نمک و فلفل سیاه
- یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- 4 عدد تخممرغ
طرز تهیه
1- برای تهیه سس، در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. بقیه مواد سس را اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا مقدار آن به دو پیمانه کاهش بیابد. حدود 30 دقیقه کافی است.
2- در این زمان، گریل را روشن کنید. استیکها را با نمک و فلفل مزهدار کنید و روی آنها روغن بزنید. 8 تا 12 دقیقه روی حرارت کباب کنید تا پخته و نرم شوند. سپس به همراه سس و نیمرو سرو کنید.