ماهان شبکه ایرانیان

استیک و نیمرو

شاید به نظرتان گوشت قرمز برای صبحانه کمی سنگین باشد اما این صبحانه ارزش امتحان کردن را دارد.

استیک و نیمرو

شاید به نظرتان گوشت قرمز برای صبحانه کمی سنگین باشد اما این صبحانه ارزش امتحان کردن را دارد.

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان استراحت: 10 دقیقه

مواد لازم

برای سس

  • 1٫5 قاشق چایخوری کره
  • نصف یک عدد پیاز خرد شده
  • یک حبه سیر رنده شده
  • یک پیمانه سس کچاپ
  • نصف پیمانه شربت قند
  • نصف پیمانه آب سیب
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • نصف پیمانه ماءالشعیر
  • 1٫5 قاشق چایخوری خردل
  • دو قاشق چایخوری آب لیموترش
  • 1٫5 قاشق چایخوری سس فلفل
  • 1٫5 قاشق چایخوری فلفل هندی خرد شده
  • 1٫5 قاشق چایخوری پاپریکا

برای استیک و نیمرو

  • دو عدد استیک گوساله (هر کدام 220 گرم)
  • نمک و فلفل سیاه
  • یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • 4 عدد تخم‌مرغ

طرز تهیه

1- برای تهیه سس، در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. بقیه مواد سس را اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا مقدار آن به دو پیمانه کاهش بیابد. حدود 30 دقیقه کافی است.

2- در این زمان، گریل را روشن کنید. استیک‌ها را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و روی آنها روغن بزنید. 8 تا 12 دقیقه روی حرارت کباب کنید تا پخته و نرم شوند. سپس به همراه سس و نیمرو سرو کنید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان