گروهی از قابلمه و ماهیتابه‌ها از جنس استیل ضدزنگ هستند. کار با این ظروف کمی مشکل است، چون اگر مواظب نباشید، همه چیز به انتهای آنها می‌چسبد. اما بدتر این است که این لکه‌ها اگر بمانند در طول پخت و پزهای بعدی بیشتر به خورد ظرف می‌روند و دیگر هرچقدر آن را بسابید، تمیز نمی‌شوند. در این مطلب می‌توانید روشی غیرسمی و فوق‌العاده برای تمیز کردن ظروف استیل یاد بگیرید.

مواد مورد نیاز:

سایز و مقدار مواد به ابعاد ماهیتابه و لکه داخل آن بستگی دارد.

دستورالعمل:

  1. ته ماهیتابه لایه‌ای آب بریزید.

    تمیز کردن استیل

  2. سرکه را به آن اضافه کنید.

    تمیز کردن استیل

  3. آن را حرارت دهید تا به جوش بیاید، تا به اکنون باید کمی تمیز شده باشد.

    تمیز کردن استیل

  4. آن را از روی گاز بردارید و جوش شیرین را اضافه کنید. انتظار صدای فش فش را داشته باشید!

    تمیز کردن استیل

  5. تابه را خالی کنید و آن را بشویید؛ اگر لازم بود کمی جوش شیرین خشک اضافه کنید.

    تمیز کردن استیل

    تمیز کردن استیل

  6. اگر لکه‌هایی هنوز مانده بود که با شستن ظرف از بین نرفت. خمیری از جوش شیرین و چند قطره آب درست کنید. خمیر را مدتی بر روی لکه باقی بگذارید و سپس آن را دوباره بشویید.

    تمیز کردن استیل

این روش برای غذاهای سوخته در ظرف‌ها به خصوص شیر بسیار کاربردی است.

تمیز کردن استیل