شناسه : ۶۶۹۱۰۲ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۰۵
روشی غیر سمی برای تمیز کردن ظروف استیل
گروهی از قابلمه و ماهیتابهها از جنس استیل ضدزنگ هستند. کار با این ظروف کمی مشکل است، چون اگر مواظب نباشید، همه چیز به انتهای آنها میچسبد
گروهی از قابلمه و ماهیتابهها از جنس استیل ضدزنگ هستند. کار با این ظروف کمی مشکل است، چون اگر مواظب نباشید، همه چیز به انتهای آنها میچسبد. اما بدتر این است که این لکهها اگر بمانند در طول پخت و پزهای بعدی بیشتر به خورد ظرف میروند و دیگر هرچقدر آن را بسابید، تمیز نمیشوند. در این مطلب میتوانید روشی غیرسمی و فوقالعاده برای تمیز کردن ظروف استیل یاد بگیرید.
مواد مورد نیاز:
سایز و مقدار مواد به ابعاد ماهیتابه و لکه داخل آن بستگی دارد.
دستورالعمل:
- ته ماهیتابه لایهای آب بریزید.

- سرکه را به آن اضافه کنید.

- آن را حرارت دهید تا به جوش بیاید، تا به اکنون باید کمی تمیز شده باشد.

- آن را از روی گاز بردارید و جوش شیرین را اضافه کنید. انتظار صدای فش فش را داشته باشید!

- تابه را خالی کنید و آن را بشویید؛ اگر لازم بود کمی جوش شیرین خشک اضافه کنید.


- اگر لکههایی هنوز مانده بود که با شستن ظرف از بین نرفت. خمیری از جوش شیرین و چند قطره آب درست کنید. خمیر را مدتی بر روی لکه باقی بگذارید و سپس آن را دوباره بشویید.

این روش برای غذاهای سوخته در ظرفها به خصوص شیر بسیار کاربردی است.
