کاری یکی از ادویه‌های خوش عطر هندی است؛ که با آن غذاهای متنوع و خوشمزه‌ای درست می‌کنند. در این مطلب روش تهیه گل کلم کاری را به شما آموزش می‌دهیم که یک خوراک گیاهی-رژیمی و کم کالری است.

مواد لازم

گل کلم (متوسط) خرد شده 1 عدد

گوجه‌فرنگی خرد شده 400 گرم

پیاز  1 عدد

سیر 2 حبه

پودر چیلی 1 قاشق مرباخوری

پودر کاری 2 قاشق غذاخوری

نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- در یک قابلمه کمی روغن و پیاز خلال شده بریزید و روی شعله‌ی ملایم تفت دهید.

2- سیر، فلفل قرمز و گل کلم را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

3- گوجه فرنگی‌های پوست کنده و رنده شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس نمک و پودر کاری را اضافه و در قابلمه را ببنیدید تا گل کلم‌ها بخار پز شوند.

4- پس از این که خوراک پخته شد و جا افتاد، در ظرف دلخواه ریخته و روی آن یک قاشق ماست چکیده بریزید و سرو کنید.

نوش جان!

,