شناسه : ۶۷۰۲۳۶ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۴۷
خوراک گل کلم کاری
کاری یکی از ادویههای خوش عطر هندی است؛ که با آن غذاهای متنوع و خوشمزهای درست میکنند. در این مطلب روش تهیه گل کلم کاری را به شما آموزش میدهیم که یک خوراک گیاهی-رژیمی و کم کالری است.
کاری یکی از ادویههای خوش عطر هندی است؛ که با آن غذاهای متنوع و خوشمزهای درست میکنند. در این مطلب روش تهیه گل کلم کاری را به شما آموزش میدهیم که یک خوراک گیاهی-رژیمی و کم کالری است.
مواد لازم
گل کلم (متوسط) خرد شده 1 عدد
گوجهفرنگی خرد شده 400 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
پودر چیلی 1 قاشق مرباخوری
پودر کاری 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- در یک قابلمه کمی روغن و پیاز خلال شده بریزید و روی شعلهی ملایم تفت دهید.
2- سیر، فلفل قرمز و گل کلم را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
3- گوجه فرنگیهای پوست کنده و رنده شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس نمک و پودر کاری را اضافه و در قابلمه را ببنیدید تا گل کلمها بخار پز شوند.
4- پس از این که خوراک پخته شد و جا افتاد، در ظرف دلخواه ریخته و روی آن یک قاشق ماست چکیده بریزید و سرو کنید.
نوش جان!
,