ماهان شبکه ایرانیان

دهان‌تان را خوشبو کنید و غذا را راحت‌تر هضم کنید

هر کاری می‌کنید باز هم دهان‌تان بوی بدی می‌دهد؟ نگران نباشید، کافی است تنها تعدادی از موادی که همین حالا هم در آشپزخانه دارید را با هم مخلوط کنید تا مشکل‌تان حل شود و غذا را هم سریع‌تر هضم کنید.

دهان‌تان را خوشبو کنید و غذا را راحت‌تر هضم کنید

هر کاری می‌کنید باز هم دهان‌تان بوی بدی می‌دهد؟ نگران نباشید، کافی است تنها تعدادی از موادی که همین حالا هم در آشپزخانه دارید را با هم مخلوط کنید تا مشکل‌تان حل شود و غذا را هم سریع‌تر هضم کنید.

بوی بد دهان می‌تواند به خاطر افزایش باکتری‌های دهان و یا مشکلات معده به وجود آید. البته اکثر مواقع این مشکل به خاطر خوردن پیاز یا سیر خام به وجود می‌آید. اگر دوست‌ دارید همیشه سیر و پیاز مصرف کنید اما نمی‌خواهید بقیه را آزار دهید، استفاده از یک خوشبو کننده دهان، چاره کار شماست.

می‌توانید یک خوشبو کننده دهان از مغازه خریداری کنید اما، اولا خوشبو کننده‌ای که خریداری می‌کنید خاصیت هضم کنندگی ندارد و دوما می‌تواند بسیار گران باشد. به علاوه خشبو کننده‌ای که خودتان می‌سازید قدرت بیشتری خواهد داشت.

از دیگر فواید درست کردن خوشبو کننده خانگی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خشبو کننده‌تان حاوی مواد نگهدارنده یا مواد شیمیایی نیست. خوشبو کننده‌ای که خودتان با مواد خانگی درست می‌کنید حاوی رنگ، شیرین‌ کننده‌های مصنوعی و دیگر مواد شیمیایی نخواهد بود
  • خودتان مواد تشکیل دهنده آن را انتخاب می‌کنید. ساخت خوشبو کننده خودتان به شما این اجازه را می‌دهد که مواد آن را خود، از میان موادی که دوست دارید انتخاب کنید.

پس این جمعه کمی وقت بگذارید و خوشبو کننده‌تان را حاضر کنید.

چند عدد از موادی که می‌توانید از آنها استفاده کنید:

– هل. این دانه خوشبو مزه‌ای تک و قوی دارد و بوی شدید آن هر گونه بوی بد دهان را خنثی می‌کند. همچنین به هضم غذ ا کمک می‌کند و از به وجود آمدن مشکلاتی مانند نفخ جلوگیری می‌کند.

– دارچین. دارچین از رشد باکتری‌های مولد بوی بدن دهان جلوگیری می‌کند، و همچنین باعث گرم شدن و بهتر کار کردن مجرای گوارشی می‌شود. از دارچین به عنوان نگهدارنده مواد غذایی هم استفاده می‌شود پس استفاده از آن در خوشبو کننده، باعث افزایش عمر خوشبو کننده‌ای که درست می‌کنید خواهد شد.

– گل میخک. این ماده سرشار از مواد ضد میکروبی و آنتی اکسیدان است که با عفونت‌های دهانی مبارزه و آنها را درمان می‌کند.

– دانه گشنیز تفت داده شده. این دانه گرم و خوشبو، طعمی عمیق و شدید به خوشبو کننده‌تان اضافه می‌کند.

– رازیانه. دانه‌های عطرآگین و پر مزه رازیانه سرشار از مواد آنتی باکتریال هستند و با باکتری‌ها و قارچ‌های دهان مبارزه می‌کنند. به علاوه این دانه‌ها طعمی خوب و شیرین دارند و بعد از خوردن غذا، دهان را تازه می‌کنند.

– پودر زنجبیل. این ماده مغذی هم خاصیت آنتی باکتریالی دارد و با باکتری‌های مولد بوی بد دهان مباره می‌کند. زنجبیل، همچنین، تولید بزاق را تحریک می‌کند که این خود باعث شستشوی دهان می‌شود.

– بذر کتان. این دانه‌های کوچک طعمی ماندگار در دهان به جا می‌گذارند و اجازه نمی‌دهند دهان بوی بدی بگیرد.

– تخم طالبی. تخم طالبی به هضم غذا کمک می‌کند و مزه خوبی هم دارد.

– زیره و کنجد سفید. این دانه‌های کوچک و خوشبو برای معده و هضم غذا مفید هستند.

مواد بالا دهان را خوشبو می‌کنند، و به علاوه گوارش و هضم غذا را هم آسان می‌کنند.

طرز تهیه خوشبو کننده:

مواد لازم

  • دانه رازیانه یک چهارم فنجان
  • دانه گشنیز یک چهارم فنجان
  • کنجد سفید یک چهارم فنجان
  • پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
  • پودر میخک نصف قاشق چایخوری
  • دانه هل 2 قاشق غذاخوری
  • زیره 1 قاشق غداخوری
  • پودر نارگیل – بسته به سلیقه خودتان
  • بذر کتان 1 قاشق غذاخوری
  • دانه طالبی 2 قاشق غذاخوری
  • نبات – بسته به سلیقه خودتان

1- دانه‌های رازیان را درون ماهیتابه‌ای با شعله کم به مدت 5 دقیقه تفت دهید و سپس آنها را در ظرفی بریزید.

2- دانه‌های گشنیز را به مدت 3 یا 4 دقیقه تفت دهید و آنها را بر روی دانه‌های رازیانه بریزید.

3- کنجد سفید را به مدت 5 دقیقه تفت دهید و آنها را هم به مخلوط اضافه کنید.

4- تخم طالبی‌ها را هم مقداری برشته کنید و درون ظرف بریزید.

5- سپس، پودر نارگیل را درون ماهیتابه بریزید و با شعله کم مقداری تفتش دهید تا طلایی و قهواه‌ای کم رنگ شود و آن را هم درون ظرف بریزید.

6- بذر کتان را درون ماهیتابه با شعله خیلی کم در حدود 6 تا 7 دقیقه تفت دهید تا زمانی که شروع به بالا و پایین پرید و جلزولز کردن کنند. سپس آنها را هم به مخلوط اضافه کنید.

7- دانه‌های زیره را هم 3 الی 4 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.

8- تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

9- دانه‌های هل را به مخلوط اضافه کنید.

10- پودر زنجبیل را اضافه کنید.

11- میخک را هم به دیگر مواد اضافه کنید.

12- پودر دارچین را به مواد اضافه کنید و بار دیگر آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید.

13- تکه‌های نبات را هم اضافه کنید و با بقیه مواد هم بزنید.

خشبو کننده‌ دهان‌تان حاضر است.

می‌توانید آن را در قوطی درب داری درون یخچال، بیشتر از 6 ماه، نگهداری کنید. بعد از غذا یا هر زمانی که نیاز به تازه شدن دهان‌تان داشتید، 1 یا 2 قاشق چایخوری از آن را میل کنید. با این روش ساده، از شر بوی بد دهان‌تان خلاص شوید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان