روغن ماهی‌ از ماهی‌ چرب استخراج می‌شود، به خصوص از بخش فیله ماهی‌ تن، سالمون و ساردین. فیله یک ماهی‌ روغنی در حدود 30 درصد روغن دارد، اما این میزان بین گونه‌های مختلف ماهی‌ متفاوت است. روغن ماهی‌ علاوه بر اینکه منبع بسیار غنی‌ از امگا 3 است، مقدار خوبی‌ ویتامین A و ویتامین d دارد. متخصصین تغذیه می‌گویند ماهی‌ روغنی از ماهی‌ سفید فواید بسیار بیشتری دارد ولی هنوز تحقیقات این موضوع را کامل نشان نداده است. 

برخی از فواید امگاه3 و مصرف مافی ماهی روغنی عبارتند از:

1. جلوگیری از بیماری ام اس

2. کمک به درمان و پیشگیری مشکل پروستات در مردان

3. کاهش خاطر ابتلا به افسردگی در زمان حاملگی‌ و پس از آن

4. کمک به داشتن تعادل ذهنی‌ و رفتاری و همینطور در کودکان منجر به کاهش علائم بیش فعالی‌.

5. کمک به تقویت حافظه

6. پیشگیری از بیماری‌های قلب‌و عروق که شاید مهمترین اثر مصرف این ماده غذایی است

7. پیشگیری و کاهش خطر بیماری آلزایمر

8.کمک به تقویت سلول بینایی

غذاهایی که حاوی میزان بالا امگا 3 هستند مثل ماهی‌ روغنی و تخم مرغ کامل شده با امگا 3 توسط متخصصین سلامت  بسیار توصیه می‌شوند. همینطور شما می‌توانید با مصرف یک عدد مکمل امگا 3 در روز میزان کافی از این ماده را دریافت کنید.