سرویس سبک زندگی فردا: در این عکس از دو رنگ چغندر (زرد و قرمز) استفاده شده که میتوان از یک رنگ معمول آن (قرمز) هم استفاده کرد. پختن چغندر زمان بر است. به نقل از پارسه گرد چغندر را به شیوههای مختلف میتوانید درست کنید در فر، زودپز، قابلمه.
اگر آن را داخل زود پز بپزید حدود 2 ساعت و 30 دقیقه تا 3 ساعت زمان میبرد و اگر در قابلمهٔ معمولی بپزید نزدیک به 10 ساعت پخت آن زمان میگیرد. اگر چغندر را در فویل بپیچید و در فر با دمای بالا قرار دهید، 2 ساعت زمان میبرد تا پخته شود.
مواد لازم
چغندر کوچک
900 گرم
پیاز قرمز ریز خرد شده
½ پیمانه
روغن زیتون
¼ پیمانه
سرکه بالزامیک
2 قاشق غذاخوری
خردل
½ قاشق چایخوری
عسل
½ قاشق چایخوری
نعنای تازه خرد شده
¼ پیمانه
فلفل سیاه و نمک
به میزان لازم
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. چغندرها را درون ظرف مناسب فر میگذاریم و روی آن را با فویل میپوشانیم. سپس آن را به مدت 2 ساعت داخل فر میگذاریم تا بپزد و اگر چنگال داخل آن فرو کنیم نرم شده باشد.
چغندرها را از فر خارج کرده و میگذاریم تا خنک شود. سپس پوست لبوها را میگیریم و در ابعاد 1 سانتیمتری خرد میکنیم. لبوهای خرد شده را داخل کاسه مناسب سرو میریزیم. باقی مواد را مخلوط کرده و روی لبوها میریزیم و سرو میکنیم.