ترشی لبو یک ترشی خوش‌رنگ و خوشمزه است که چاشنی لذیذی در کنار غذا است.

مواد لازم

لبو 1 کیلو

سرکه سفید 2 پیمانه

آب 2 پیمانه

نمک 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

1- لبوها را بشویید و داخل یک قابلمه بریزید و روی لبوها تا حدی آب بریزید که لبوها را بپوشاند و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 الی 45 دقیقه بپزید. (بسته به نوع لبو زمان پخت می‌تواند متغیر باشد.)

2- لبوها را آبکشی کنید و آب آن را نگه دارید. پوست لبوها را جدا کنید و به قطعات دلخواه برش بزنید و آن را داخل شیشه مورد نظر بریزید.

3- 2 لیوان از آب لبو، سرکه و مقداری نمک را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانی که جوش آمد آن را داخل شیشه و روی لبوها بریزید. در شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.