سس کارامل یکی از سس‌های محبوب و مشهور برای تهیه دسر، یا تزئین کیک و انواع بستنی است.

مواد لازم

شکر قهوه‌ای 1 پیمانه

خامه 1/2 پیمانه

آب 1/4 پیمانه

کره 80 گرم

طرز تهیه

1- شکر و آب را مخلوط کنید و داخل یک قابلمه متوسط بریزید و روی شعله کم بگذارید، هم بزنید تا مخلوط شکر و آب به جوش بیاید.

2- آنقدر هم بزنید تا رنگ شکر طلایی شود(حواستان را جمع کنید تا شکر نسوزد)، سپس کره را اضافه، و بعد از این که کره آب شد، خامه‌ی از قبل گرم شده را اضافه کنید و سریع هم بزنید.

3- سس را هم بزنید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خوب سرد شود. سس کارامل را داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید.