شناسه : ۶۷۳۴۷۱ - دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۴۸
سالاد قارچ و اسفناج
سالاد اسفناج و قارچ سالادی بسیار پرخاصیت و خوش طعم است. این سالاد خوشمزه را میتوان خالی یا همراه با گوشت و مرغ سرو کرد.
سالاد اسفناج و قارچ سالادی بسیار پرخاصیت و خوش طعم است. این سالاد خوشمزه را میتوان خالی یا همراه با گوشت و مرغ سرو کرد.
مواد لازم
اسفناج خرد شده 250 گرم
قارچ خرد شده 400 گرم
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 2 حبه
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن زیتون را داخل آن بریزید. سیر و پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید؛ سپس قارچ را اضافه کنید و حدود 3 الی 4 دقیقه تفت دهید.
2- اسفناجهای خرد شده را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید.
3- در نهایت آب لیموی تازه را اضافه و حرارت را کم کنید و هم بزنید؛ و نمک و فلفل اضافه کنید. سالاد را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!