سالاد اسفناج و قارچ سالادی بسیار پرخاصیت و خوش طعم است. این سالاد خوشمزه را می‌توان خالی یا همراه با گوشت و مرغ سرو کرد.

مواد لازم

اسفناج خرد شده 250 گرم

قارچ خرد شده 400 گرم

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده 1 عدد

سیر خرد شده 2 حبه

آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن زیتون را داخل آن بریزید. سیر و پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید؛ سپس قارچ را اضافه کنید و حدود 3 الی 4 دقیقه تفت دهید.

2- اسفناج‌های خرد شده را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید.

3- در نهایت آب لیموی تازه را اضافه و حرارت را کم کنید و هم بزنید؛ و نمک و فلفل اضافه کنید. سالاد را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!