طبخ جوجه با سس سویا، روشی منحصر به فرد و خاص برای مزه‌دار کردن جوجه کباب محسوب می‌شود. روش تهیه این جوجه لذیذ را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

فیله یا ران مرغ 250 گرم

کنجد 2 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده 1 عدد 

شکر قهوه‌ای 2 قاشق غذاخوری

سس سویا 1/3 پیمانه

فلفل قرمز 1 قاشق چای‌خوری

نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- کنجد، فلفل قرمز، پیاز خرد شده، نمک و کمی آبلیمو را در یک کاسه بریزید و ترکیب کنید.

2- شکر قهوهای و سس سویا را با هم ترکیب کنید و 1/3 از آن را داخل یک ظرف بریزید همراه با تکه‌های مرغ و مخلوط پیاز خوب ترکیب کنید و برای 2-3 ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا مرغ‌ها مزه‌دار شوند.

3- بقیه مخلوط سس و شکر را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید و برای 10 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا سس غلیظ شود.

4- تکه‌های مرغ را به سیخ بکشید و در فر یا روی منقل گریل کنید. سپس سس سویای کاراملی را روی آن بریزید و سرو کنید.

نوش جان!