شناسه : ۶۷۴۶۷۲ - دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۰۰
گاناش شکلات
گاناش، یک سس شکلاتی کرم مانند و غلیظ است که به عنوان روکش کیک از آن استفاده و کیک را با آن تزئین میکنند.
گاناش، یک سس شکلاتی کرم مانند و غلیظ است که به عنوان روکش کیک از آن استفاده و کیک را با آن تزئین میکنند.
مواد لازم
شکلات 200 گرم
خامه 1/2 لیوان
پودر قند 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
پودر نسکافه 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- پودر قند، وانیل و خامه را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا خامه حباب بزند؛ دقت کنید که خامه نجوشد. سپس از روی حرارت بردارید.
2- شکلات و پودر قهوه فوری را به خامه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا شکلات در خامه ذوب شود. سپس به روش بن ماری خوب مخلوط کنید تا مواد یک دست و کرم مانند شوند. هنگامی که گاناش آماده شد، روی کیک برزید و به صورت دلخواه تزئین کنید.