سس قارچ از محبوب‌ترین سس‌ها برای سرو استیک است. این سس از خامه، قارچ و کره تهیه می‌شود؛ و طعم و مزه‌ای منحصر به فرد و لذیذ دارد.

مواد لازم

قارچ 300 گرم

پیاز کوچک 1 عدد

خامه 300 گرم

کره 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- پیاز را رنده کنید و در کره تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ‌ها سرخ و آب آن‌ها کشیده شود.

2- قارچ سرخ شده، نمک، فلفل سیاه و خامه را در یک ظرف بریزید و هم بزنید؛ تا خوب مخلوط و یک‌دست شود.

3- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و سس قارچ را داخل آن بریزید. هنگامی که سس گرم شد، چند دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید.

نکته

باید توجه داشته‌باشید سس نباید بجوشد و فقط باید داغ باشد. جوشیدن سس موجب بریده شدن خامه می‌شود.

,