ماهان شبکه ایرانیان

با آش انار بر آلودگی هوا غلبه کنید

آش انار یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی است. چون انار حاوی آنتی اکسیدان بالاست، این آش انتخاب مناسبی برای روزهای سرد و همچنین هوای آلوده است.

مجله سر آشپز: آش انار، نوعی آش سنتی خوشمزه است که با استفاده از حبوبات، سبزی آش و رب انار تهیه می‌شود. پیشنهاد میکنیم این آش خوشمزه را برای شب یلدا تهیه کنید و از آن لذت ببرید. چون انار حاوی آنتی اکسیدان بالاست، این آش انتخاب مناسبی برای روزهای سرد و همچنین هوای آلوده است.
 
مواد مورد نیاز
 
  • برنج (خیس شده): 250 گرم
  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • لپه (خیس شده): 100 گرم
  • سبزی آش: 1 کیلوگرم
  • رب انار: 1 پیمانه
  • پیاز داغ و نعنا داغ: به میزان لازم
  • انار (دانه شده): به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
 
 طرز تهیه آش انار
 
روش پخت
 
1. مقداری روغن داخل قابلمه ای بریزید و 1عدد پیاز (نگینی خردشده) را درون آن تفت دهید تا سبک شود.
 
2. بعد لپه را به آن افزوده و کمی تفت دهید.
 
3. سپس 2 لیتر آب را به آن اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.
 
2. برنج، مقداری نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید تا برنج و لپه به طور کامل بپزد.
 
3. سبزی (جعفری، گشنیز، تره) و رب انار (در صورت تمایل می توانید از 4 پیمانه آب انار به جای 1 پیمانه رب انار استفاده کنید) را نیز به آن افزوده و بگذارید تا برنج لعاب بیندازد.
 
4. گوشت را با بقیه پیاز (رنده شده)، نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید.
 
5. سپس به وسیله دست از آن گلوله هایی به اندازه فندق درست کنید.
 
6. بعد آن ها را در تابه ای حاوی مقداری روغن تفت دهید.
 
5. گلوله های گوشت را به آش اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد.
 
6. آش را درون ظرفی ریخته و با پیاز داغ، نعنا داغ، گوشت قلقلی و انار تزیین کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان