دلی بیتس یک دسر فرانسوی است که در آن از لبو استفاده شده است. لبو همان چغندر پخته است که سرشار از مواد مغذی مانند فولات، کلسیم، منگنز، پتاسیم، آهن، بتانین، اسیدمالونیک، پروتئین و فیبر است. لبو به علت داشتن مقدار زیاد مواد مغذی دارای خواص مفیدی مانند خواص ضد سرطانی، ضد التهابی، آنتی اکسیدان است و دستگاه ایمنی را تقویت میکند و قدرت جذب اکسیژن را در سلولها بالا میبرد و از پیری زودرس جلوگیری میکند.
خیلی از افراد لبو را به عنوان یک میان وعده به صورت آب پز استفاده میکنند و بعضیها در سالاد و یا پخت سوپ و آش از آن استفاده میکنند. اما ما تصمیم گرفتیم به شما یک کیک خیلی خوش طعم را معرفی کنیم و به شما پیشنهاد میکنیم حتما آن را بپزید و امتحان کنید. این دسر به دلیل رنگ قرمزی که دارد بسیار مناسب برای سرو شدن در شب یلدا است. آن را بپزید و از خانواده و دوستانتان پذیرایی کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای دلی بیتس با خامه قنادی سولیانو کاله
200 گرم لبوی پخته شده
یک پیمانه آب لبو
یک هشتم قاشق چای خوری وانیل
3 قاشق غذا خوری پودر ژلاتین
250 گرم خامه قنادی سولیانو کاله
یک چهارم پیمانی دلی کارامل
2 عدد دنت تافی
زمان آماده سازی: 20 دقیقه تعداد نفرات: 10 نفر
مراحل آماده سازی
ژلاتین را داخل آب سرد حل کرده و بن ماری کنید آب لبو را گرم کرده و ژلاتین حل شده به آن اضافه کنید و دنت تافی و دلی کارامل را به آن اضافه کنید و در آخر پوره لبو را به آن اضافه کرده و در قالب ریخته و 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد .
طرز تهیه
بعد از زمان مشخص شده از یخچال بیرون آورده و خامه ای که از قبل آماده شده است را داخل قیف ریخته و با ماسوره ی آچاری آن را تزیین می کنیم.