سالاد پاستا با فلفل سیاه یک پیش‌غذای کامل و خوشمزه است. این سالاد جاگزین مناسبى براى یک شام سبک نیز هست.

مـواد لازم 

250 گرم ماکارونی

1 قاشق چای‌خوری روغن زیتون

200 گرم سوسیس خرد شده

1 قاشق غذاخوری موسیر برش نازک

6 قاشق غذاخوری سس مایونز

1 قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده

1 قاشق غذا خوری ترخون تازه خرد شده

2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه

1 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه

نمک به میزان لازم

1 فنجان گوجه فرنگی درشت خرد شده

45 گرم پنیر رنده شده

طرز تهیه

  1. پاستا را با توجه به توضیحات بسته بندی بپزید.
  2. پاستا پخته شده را در سبد خالی کرده و زیر آب سرد بشویید.
  3. ماهیتابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید. روغن زیتون را اضافه کرده و ماهیتابه را حرکت دهید تا کاملا چرب شود.
  4. سوسیس را اضافه کرده و به مدت 6 دقیقه بپزید تا زمانی که ترد شود. سوسیس را با استفاده از یک کفگیر خالی کنید تا روغن آن خالی نشود و بر روی حوله کاغذی بگذارید.
  5. موسیر را در ماهیتابه بریزید بیش از حرارت متوسط به مدت 1 دقیقه ( تا زمانی که موسیرها ترد شود ) گاهی هم بزنید.
  6. ترکیب سس مایونز، پوست لیمو، ترخون، آب لیمو، فلفل و نمک را در یک کاسه بزرگ، خوب هم بزنید.
  7. پاستا آبکش شده، سه چهارم سوسیس، موسیر، گوجه فرنگی، و پنیر را اضافه کنید.

نوش جان!