شناسه : ۶۷۵۴۸۷ - چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۴۶
سالاد پاستا فلفل سیاه
سالاد پاستا با فلفل سیاه یک پیشغذای کامل و خوشمزه است. این سالاد جاگزین مناسبى براى یک شام سبک نیز هست.

سالاد پاستا با فلفل سیاه یک پیشغذای کامل و خوشمزه است. این سالاد جاگزین مناسبى براى یک شام سبک نیز هست.
مـواد لازم
250 گرم ماکارونی
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
200 گرم سوسیس خرد شده
1 قاشق غذاخوری موسیر برش نازک
6 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
1 قاشق غذا خوری ترخون تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه
نمک به میزان لازم
1 فنجان گوجه فرنگی درشت خرد شده
45 گرم پنیر رنده شده
طرز تهیه
- پاستا را با توجه به توضیحات بسته بندی بپزید.
- پاستا پخته شده را در سبد خالی کرده و زیر آب سرد بشویید.
- ماهیتابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید. روغن زیتون را اضافه کرده و ماهیتابه را حرکت دهید تا کاملا چرب شود.
- سوسیس را اضافه کرده و به مدت 6 دقیقه بپزید تا زمانی که ترد شود. سوسیس را با استفاده از یک کفگیر خالی کنید تا روغن آن خالی نشود و بر روی حوله کاغذی بگذارید.
- موسیر را در ماهیتابه بریزید بیش از حرارت متوسط به مدت 1 دقیقه ( تا زمانی که موسیرها ترد شود ) گاهی هم بزنید.
- ترکیب سس مایونز، پوست لیمو، ترخون، آب لیمو، فلفل و نمک را در یک کاسه بزرگ، خوب هم بزنید.
- پاستا آبکش شده، سه چهارم سوسیس، موسیر، گوجه فرنگی، و پنیر را اضافه کنید.
نوش جان!