شناسه : ۶۷۷۸۲۵ - جمعه ۱ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۲
ترشی ذرت
این ترشی چاشنی خوشمزه و رنگارنگی است؛ که زینتبخش سفره غذا محسوب میشود. برای تهیه این ترشی متفاوت و آسان مطلب زیر را بخوانید.
این ترشی چاشنی خوشمزه و رنگارنگی است؛ که زینتبخش سفره غذا محسوب میشود. برای تهیه این ترشی متفاوت و آسان مطلب زیر را بخوانید.
مواد لازم
کنسرو ذرت 6 قوطی
گوجهفرنگی 450 گرم
فلفل دلمهای سبز و قرمز خرد شده 2 پیمانه
خیار خرد شده 1 پیمانه
پیاز بنفش خرد شده 1 پیمانه
سرکه سیب 2 پیمانه
نمک 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- گوجه فرنگیها را بشویید و پوست بکنید و گوشت آن را به قطعات ریز خرد کنید.
2- تمام مواد خرد شده(گوجه، پیاز، فلفل دلمهای و خیار) را داخل کاسه بریزید؛ سپس ذرتها را با آب داخل کنسرو به آن اضافه و مخلوط کنید.
3- در یک ظرف دیگر سرکه و نمک را ترکیب کنید و خوب هم بزنید و به مواد اضافه کنید.
4- مخلوط را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید، زمانی که جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت بپزد و در قابلمه را بردارید تا آب اضافی آن بخار شود.
5- ترشی را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس داخل شیشههای دلخواه بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال نگه دارید تا جا بیفتد.