این ترشی چاشنی خوشمزه و رنگارنگی است؛ که زینت‌بخش سفره غذا محسوب می‌شود. برای تهیه این ترشی متفاوت و آسان مطلب زیر را بخوانید.

مواد لازم

کنسرو ذرت 6 قوطی

گوجه‌فرنگی 450 گرم

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز خرد شده 2 پیمانه

خیار خرد شده 1 پیمانه

پیاز بنفش خرد شده 1 پیمانه

سرکه سیب 2 پیمانه

نمک 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- گوجه فرنگی‌ها را بشویید و پوست بکنید و گوشت آن را به قطعات ریز خرد کنید.

2- تمام مواد خرد شده(گوجه، پیاز، فلفل دلمه‌ای و خیار) را داخل کاسه بریزید؛ سپس ذرت‌ها را با آب داخل کنسرو به آن اضافه و مخلوط کنید.

3- در یک ظرف دیگر سرکه و نمک را ترکیب کنید و خوب هم بزنید و به مواد اضافه کنید.

4- مخلوط را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید، زمانی که جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت بپزد و در قابلمه را بردارید تا آب اضافی آن بخار شود.

5- ترشی را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس داخل شیشه‌های دلخواه بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال نگه‌ دارید تا جا بیفتد.