سرویس سبک زندگی فردا: تا چند شب دیگر شب یلدا یکی از شبهای به یاد ماندنی هر سال فرا میرسد. به نقل از سیمرغ این کیک هندوانهای را برای شب یلدا درست کنید و در کنار خانواده تان از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم
کیک اسفنجی
انواع کرم یا خامه جهت پوشش کیک
خمیر فوندانت
رنگ قرمز، رنگ سبز، رنگ مشکی
قلمو
قالب گرد
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا کرم مورد نظر را روی کیک میریزیم. میتونید از انواع کرم، کرمفیلها، خامه استفاده کنید.
مرحله دوم
سپس توسط پالت روی کیک صاف میکنیم.
نکته: لزومی نداره خیلی صاف بشه، مهم اینه که یه لایه کرم یا خامه سطح کیک رو بپوشونه.
مرحله سوم
فوندانت رو روی میز کار باز میکنیم.
مرحله چهارم
بعد دور وردنه پیچیده و روی سطح کیک منتقل میکنیم.
مرحله پنجم
سپس توسط اتوی فوندانت سطح را صاف کرده و اطراف فوندانت رو برش میدیم.
مرحله ششم
بعد به ظرف مورد نظر منتقل کرده و دور کیک یه روبان سبز یا قرمز قرار بدین.
مرحله هفتم
یه مقدار از فوندانت رو روی سطح کار با وردنه باز میکنیم. بعد توسط قالب گرد ترجیحا" با قطرهای مختلف برش بدین.
نکته: زیر فوندانت رو پودر قند بپاشید تا به سطح کار نچسبه.
مرحله هشتم
حالا توسط قلمو و رنگهای خوراکی برشهای فوندانت رو بصورت هندوانه نقاشی میکنیم.
اول با رنگ قرمز و قسمت وسط ..
بعد رنگ سبز و اطراف ...
مرحله نهم
سپس برش و آخر سر با رنگ مشکی هسته هندوانه رو میکشیم ...
مرحله دهم
سپس روی سطح کیک رو توسط قلمو کمی خیس میکنیم. بعد برشهای هندونه رو روش قرار میدیم.