شناسه : ۶۷۹۱۱۵ - جمعه ۱ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۵۳
جوجه با سس سالسا و عسل
جوجه کباب با سس سالسا و عسل یکی از روشهای منحصر به فرد برای طبخ و مزهدار کردن جوجه است. روش تهیه این جوجه مخصوص را در مطلب زیر بخوانید.
جوجه کباب با سس سالسا و عسل یکی از روشهای منحصر به فرد برای طبخ و مزهدار کردن جوجه است. روش تهیه این جوجه مخصوص را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
سینه مرغ 2 عدد
کره 4 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
عسل 4 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی یا سالسا 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
1- کره آب شده، عسل، سس گوجه فرنگی یا سالسا، پوست لیمو ترش، نمک و فلفل را داخل کاسهای بریزید و مخلوط کنید.
2- سینههای مرغ را خرد کنید و داخل کاسهای بریزید. سپس سس را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس روی کاسه را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مرغها کاملا مزه دار شوند.
3- مرغهای مزهدار شده را از یخچال خارج کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و تکههای مرغ را داخل سینی بگذارید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا جوجه کباب شما آماده شود.
4- باقی مانده سس را روی جوجه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!