جوجه کباب با سس سالسا و عسل یکی از روش‌های منحصر به فرد برای طبخ و مزه‌دار کردن جوجه است. روش تهیه این جوجه مخصوص را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

سینه مرغ 2 عدد

کره 4 قاشق غذاخوری

رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری

عسل 4 قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی یا سالسا 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- کره آب شده، عسل، سس گوجه فرنگی یا سالسا، پوست لیمو ترش، نمک و فلفل را داخل کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید.

2- سینه‌های مرغ را خرد کنید و داخل کاسه‌ای بریزید. سپس سس را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس روی کاسه را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مرغ‌ها کاملا مزه دار شوند.

3- مرغ‌های مزه‌دار شده را از یخچال خارج کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و تکه‌های مرغ را داخل سینی بگذارید و در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا جوجه کباب شما آماده شود.

4- باقی مانده سس را روی جوجه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!