سرویس سبک زندگی فردا: این گوشت قلقلی درون خود کشمش دارد. به نقل از فوت و فن بنابراین، احتمالا تاکنون آن را درست نکردهاید و به شما توصیه میکنیم یک بار آن را امتحان کنید.
تعداد: 12 تا 14 نفر
زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
450 گرم گوشت چرخکرده بره
¼ پیمانه کشمش بیدانه
¼ پیمانه دانه کاج
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری پودر پیاز
¼ قاشق چایخوری پاپریکا
2/3 پیمانه خردههای نان
یک عدد تخممرغ
طرز تهیه
1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. همه مواد را داخل کاسه بزرگی بریزید و با کمک دست آنها را ورز دهید تا همه مواد به خورد هم بروند. سپس آنها را در دست شبیه گوشت قلقلی شکل دهید. آنها را داخل تابه به مدت 20 دقیقه تفت دهید تا کاملا برشته و پخته شوند.
2- برای تهیه سس ماست نیز، یک پیمانه ماست پرچرب، یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده، یک قاشق غذاخوری پودر نعنا خشک و نصف قاشق چایخوری آب لیموترش نیاز دارید. همه مواد را در کاسه با هم مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید. اگر ماست خیلی غلیظ بود، یک قاشق چایخوری دیگر لیموترش به آن اضافه کنید.